Site-urile nu se fac in photoshop, ci imaginile din cate stiu eu .
Poti posta acel site, daca , continutul acestuia este unul ce poate fi publicat .
Ajutor cu creerea unui site
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- J4cK
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ma scuzati ca va intrerup dar poate pot sa las si yo un id sa ma contacteze si pe mine cineva daca poate sa ma ajute cu o problema legata de php cum ar fi :
1. Cum fac un templates php??
2. Cum introduc in templates autentiicare,inregistrare si logic un login
Id de mess dj_kiss_4girls (nu vreau in acest mod sa imi public id-ul) doar pt cei care pot sa ma ajute!!
Id de mess dj_kiss_4girls (nu vreau in acest mod sa imi public id-ul) doar pt cei care pot sa ma ajute!!
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
La modul cel mai sincer , eu daca as fi fost in locul unui moderator, ti-as fi dat avertisment fara sa stau la discutii .J4cK scrie:Ma scuzati ca va intrerup dar poate pot sa las si yo un id sa ma contacteze si pe mine cineva daca poate sa ma ajute cu o problema legata de php cum ar fi :
Deja ai cateva abateri bune de la regulement in privinta postarii datelor de contact pentru suport privat . Acest forum este facut sa invete si altii odata cu tine , nu numai tu .
Ca sa fiu ontopic , puteai da un search pe google ...
Link .