www.alwaysFairPlay.myforum.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

rul3r , nu fi ca acel copil care-si ia jucariile si pleaca !

dload.php?action=file&file_id=258
rul3r
Utilizator înregistrat

Mesaj de rul3r »

RoVeX scrie:dublu posting... phpbb il gasesti pe sitreul oficial www.phpbb.com , sincer nu imi place forumul si cred ca e pus aici doar ca sa atragi oameni pe el sa ai activitate mai mare, insa cred ca aceasta zona este pentru intrebari legate de el nu pentru a face reclama... cum au zis toti trebuie cat mai curand sa il muti pe un server sa iei ujn subdomeniu sau sa iti cumperi un domeniu ;)

si ce sa fac...eu am intrebari si nelamuriri si uite cu ce ma ia' el . . . tot eu sunt cel copil ? . . .
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Tu esti cel copil intrucat tu esti cel ce "se oftica" repede si nu intelege ca pe aceasta comunitate se ofera ajutor in limita timpului si a cunostintelor disponibile .

Cat despre nelamuriri , esti liber sa faci o lista cu toate nelamuririle si sa le postezi intr-un topic separat intrucat acesta va fi inchis in curand de un moderator .
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

In plus, cred ca ar fi foarte bine sa citesti si articolul asta, pentru a afla unde anume ai putea sa-ti instalezi propriul forum phpBB.

Succes,
etherfast.ro - Blog personal
rul3r
Utilizator înregistrat

Mesaj de rul3r »

Aliniuz scrie:Tu esti cel copil intrucat tu esti cel ce "se oftica" repede si nu intelege ca pe aceasta comunitate se ofera ajutor in limita timpului si a cunostintelor disponibile .

Cat despre nelamuriri , esti liber sa faci o lista cu toate nelamuririle si sa le postezi intr-un topic separat intrucat acesta va fi inchis in curand de un moderator .

ce limita de timp si ce nelamurire ? . . .eu intrebam ceva si el zicea ca eu am deschis acest post pt a face reclama, etc.,etc. . . .
in fine . . . incerc sa gasesc suport pe phpBB.com ... aici stau sa ma cert si sa dau explicatii, cand eu ar trebui sa le primesc.... in engleza si tot cred ca primesc mai mult ajutor ....
fara suparare pt cei fara vina TOPIC CLOSED
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”