sunt admin si nu ma pot autentifica
sunt admin si nu ma pot autentifica
sunt admin pe forum si nu ma pot autntifica www.actyonclan.myforum.ro
cand introduc numele si parola imi apare sa incerc din nou am inceracat dar de fiecare data acelas lucru imi spune asa va rog sa ma ajutati pls
cand introduc numele si parola imi apare sa incerc din nou am inceracat dar de fiecare data acelas lucru imi spune asa va rog sa ma ajutati pls
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
S-a jucat zuppy (admin MyForum) cu administrarea forumurilor, si a aparut problema mai sus semnalata.
Foloseste optiunea "Mi-am uitat parola" de pe forumul tau si vei primi o noua parola in e-mail.
Proasta alegere myforum.ro, nu iti ofera nici un pic de flexibilitate, apropo.
Succes,
Foloseste optiunea "Mi-am uitat parola" de pe forumul tau si vei primi o noua parola in e-mail.
Proasta alegere myforum.ro, nu iti ofera nici un pic de flexibilitate, apropo.
Succes,
etherfast.ro - Blog personal
- HeLLioN
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
Legat de Topic ... Nu ma pot autentifica ... sunt adminul .. introduc username-ul .. parola ... si nu merge .. dar daca introduc o parola gresita imi zice sa incerc din nou ...
ce se intampla ?
Are cumva vreo legatura cu ce am facut chestia aia cu short register .. adica cand se inregistreaza omu sa nu completeze toate magariile alea
http://www.topionut.ro/profile.php?mode ... greed=true

Are cumva vreo legatura cu ce am facut chestia aia cu short register .. adica cand se inregistreaza omu sa nu completeze toate magariile alea

http://www.topionut.ro/profile.php?mode ... greed=true
Ultima oară modificat 17-Dec-2006, 18:29:56 de către HeLLioN, modificat de 2 ori în total.
Un Nimeni Celebru ...
- HeLLioN
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
nu stiu ce face MOD-ul ala, l-am rulat .. adica am facut un folder /install am bagat fisierul ala cookie.php sau care era ... si cand am intrat pe forum ... mi-a zis automat sa sterg /install .. l-am sters .. dar nu sa intamplatnimica in continuare cand am dat refresh .. aica tot nu pot intra in contul meu !
Un Nimeni Celebru ...
- Aliniuz
- Fost coleg
Trebuia sa executi MODul , adica sa rulezi in browser pagina install.php .HeLLioN scrie:nu stiu ce face MOD-ul ala, l-am rulat .. adica am facut un folder /install am bagat fisierul ala cookie.php sau care era ... si cand am intrat pe forum ... mi-a zis automat sa sterg /install .. l-am sters .. dar nu sa intamplatnimica in continuare cand am dat refresh .. aica tot nu pot intra in contul meu !
- Sharakuza
- Utilizator înregistrat

administrez un forum la ei de ceva timp ... dar de cand mi-am cumparat domeniu m-am bagat sa creez yo forumu meu dupa bunul plac.
Sper sa le placa la toti de ce o sa reusesc ( nu ma refer ca aspect ci ca atmosfera

Sfat .... lasa myforum

- Sharakuza
- Utilizator înregistrat

de 3 zile lucrez la forum si avansez uimitor ... e prima mea experientza de gen ... iar dupa ce-l termin si-l lansez o sa ma apuc sa invat sa creez templaturi si sa continui stiu cu stats.
P.S.: forumu e destinat unui server de cs ... deci .. popularitatea de la sine