Problema Avatar
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Problema Avatar
Am o problema cu avatarul.
In ACP apare avatarul, dar cand intru in profil nu apare, e disparuta casuta aia. Nu mai apare nici jos la Who`s online ca aveam un mod ce afisa avatarul in locul iconitei de who`s online. Si nu imi mai apare nici in mesaje.
Asta se intampla numai mie si la cativa useri(cred).
Forumul este vTuningRO
Daca o sa vreti si un cont de test, sa`mi spuneti sa fac.
PS: Nu e vorba de permisiuni si alte cele...
In ACP apare avatarul, dar cand intru in profil nu apare, e disparuta casuta aia. Nu mai apare nici jos la Who`s online ca aveam un mod ce afisa avatarul in locul iconitei de who`s online. Si nu imi mai apare nici in mesaje.
Asta se intampla numai mie si la cativa useri(cred).
Forumul este vTuningRO
Daca o sa vreti si un cont de test, sa`mi spuneti sa fac.
PS: Nu e vorba de permisiuni si alte cele...
Shumi.
-
- Utilizator înregistrat
Ultima MODificare instalata este: Resize Remote Avatars v1.1.2
Nu are nimic de modificat la .tpl-uri.
Deci eu am instalat modul asta, mergea totul bine, si dupa ceva timp a disparut pur si simplu fara sa ii fac nimic, NUMAI mie si la 2-3 useri. La restul afiseaza fara probleme, chiar nu stiu care ar putea fi cauza.
Nu are nimic de modificat la .tpl-uri.
Deci eu am instalat modul asta, mergea totul bine, si dupa ceva timp a disparut pur si simplu fara sa ii fac nimic, NUMAI mie si la 2-3 useri. La restul afiseaza fara probleme, chiar nu stiu care ar putea fi cauza.
Shumi.
- Etherfast
- Fost coleg
@Sharakuza
Heh, nu orice problema legata de avatars se rezolva cu chmod cu 777, in contradictie cu ceea ce vad ca le sugerezi tu la toti
Heh, nu orice problema legata de avatars se rezolva cu chmod cu 777, in contradictie cu ceea ce vad ca le sugerezi tu la toti

etherfast.ro - Blog personal