IconS
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
IconS
As vrea si eu sa stiu de unde pot lua iconuri pt modul Forum Icon with ACP control nu ma luati cu <b>GOOGLE</b> ca am cautat si nu am gasit nimic !

- Etherfast
- Fost coleg
Omule, icon-urile alea nu sunt nimic altceva decat imagini facute mici, editate, imbunatatite ca sa arate bine pe prima pagina. DE TINE
Nu exista un loc special pe net de unde poti sa le iei, pentru ca nu sta nimeni sa le adune. Folosesti un motor de cautare, cauti imagini pe un termen general (ex: Masini) si iti vor aparea imaginile gasite. Alegi una sau mai multe, o editezi, o pregatesti, si treci la urmatoarea cautare.
Deci, Google Image Search
Nu exista un loc special pe net de unde poti sa le iei, pentru ca nu sta nimeni sa le adune. Folosesti un motor de cautare, cauti imagini pe un termen general (ex: Masini) si iti vor aparea imaginile gasite. Alegi una sau mai multe, o editezi, o pregatesti, si treci la urmatoarea cautare.
Deci, Google Image Search
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
Eu folosesc Adobe Photoshop.
Editarea de baza presupune sa o faci mica (30x30 pixeli, de exemplu) si eventual transparenta.
Daca nu o vrei transparenta, o poti redimensiona chiar si cu paint.
Editarea de baza presupune sa o faci mica (30x30 pixeli, de exemplu) si eventual transparenta.
Daca nu o vrei transparenta, o poti redimensiona chiar si cu paint.
etherfast.ro - Blog personal