imbunatatzire

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
J4cK
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

imbunatatzire

Mesaj de J4cK »

Vreau ajutor pt imbunatatirea site-ului www.designj.z1.ro/index.php e modulul php nuke.Se ofera cineva plss??!!
Ultima oară modificat 25-Dec-2006, 22:44:39 de către J4cK, modificat 1 dată în total.
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

1: aici cred ca e comunitate phpbb, dar fiind la diverse cred ca merge, 2: imbunatatire in ce sens?daca e "imbunatatire" design-ului te-as sfatui sa folosesti joomla are teme multe usor de modificat..
J4cK
Utilizator înregistrat

Mesaj de J4cK »

nu eu cred ca e mai mijto php nuke si daca poti sa ma ajuti te rog sa o faci !
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Ce intelegi prin ajutor? Redesign? folosesti o tema default pentru nuke, ca sa nu mai vorbim ca situl se incarca in 10 minute o pagina. Te putem sfatui de pilda cum sa faci modificarile si cum sa incepi munca asta. Daca te astepti sa sara cineva sa munceasca pe tema, mi-e teama ca nu se va intampla. Cei care stiu sa faca asta cum trebuie, fac theme design pe sute de euro :)

Spune de unde ai dori sa incepi si te ajutam cu idei. Eu de pilda te-as sfatui sa renunti la Nuke (macar ca forum) si sa transferi forum-ul pe phpBB de pilda. Eu am facut asta acum aproape 2 ani si n-am regretat. Exista niste erori destul de urate care vor aparea in timp in nuke si va fi isterie mai incolo.

Odata ce ai trecut la un script pentru forum (sau chiar daca ramai la nuke), trebuie sa cauti culorile de pilda intr-un fisier .css .. de acolo te poti juca si poti sa iti construiesti propria tema coloristica. Imaginile se pot descarca si le poti re-crea intr-un editor de texte. Asta este cam prima treaba care se face. Dupa ce incepi sa te simti mai bine in script, poti sa faci modificari radicale de teme: implementare de header nou sau chiar sa gandesti o tema noua in editorul grafic, sa o tai si sa o codezi pentru forum.

Eu am inceput de la modificare catorva imagini si culori in .css .. dupa ceva timp am mai "bibilit' cate un tabel sau un header. Acum imi re-creez temele in photoshop si le pun pe forum, dar asta este punctul la care se ajunge dupa mai multe saptamani de munca asidua ..

Sper ca te ajuta cuvintele mele... incerc sa trasez niste linii, nu am nici o intentie de misto ... Spun ca nu prea se inghesuie lumea la ajutat efectiv (nu doar cu sfaturi), pentru ca majoritatea aici au comunitatile lor care le dau nopti albe ...
J4cK
Utilizator înregistrat

Mesaj de J4cK »

multumesc pt sfaturile tale.Eu miam instalat abia ieri nuke si ash dori niste aplicatii (setari) cat mai bune si niste template cat mai ingenioase si mai atragatoare pt useri ! Si as vrea sa stiu de ce nu imi merge forumul si cum ash putea sa sterg sau sa adaug in meniu pagini php si cum sa le editez .Acestea ar fi primele mele intrebari !
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Cu placere ;)

Pentru Nuke exista multe templates frumoase (cred ca pe nukemods am gasit niste template bune, nu mai stiu ca de 2 ani nu mai folosesc nuke). Aplicatii se gasesc tot pe nukemods si mai ales pe nukecops. Acolo sunt tot felul de module si blocks bune de folosit.

Forum-ul s-ar putea sa nu-ti mearga pentru ca nu ai activat modulul. Intra in administare la modules si activeaza forum-ul. Vei avea niste posibile erori in timp: Tutoriale de Nuke .. astea sunt 3 tutoriale (unul de instalare si 2 de rezolvat erori) pe care le-am scris. Zilele aste le traduc si pe invatam.net, numai ca imi ia ceva timp (sunt peste 100 de articole in total). Cannot modify header information si chestia de cookies ar fi principalele "dureri" pe care le vei avea.

Sa ai mereu script-ul updatat. Ca se hack-uie la greu. Parca au innebunit unii ... Vezi ca sunt niste hacks de securitate pe nukecops .. sa ti le instalezi.

Nu stiu cum se adauga pagini (dar exista cred hacks pentru asta sau cel putin informatii pe nukecops) ... nu am avut de instalat pagini separate pe vremea cand lucram pe Nuke, de aia nu stiu chestia asta ...
J4cK
Utilizator înregistrat

Mesaj de J4cK »

Am incercat dar nu imi merge sa mil instalez forumul ce sa fac?
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Descarca phpBB 2.0.22 de pe phpBB.com sau de aici, instaleaza intr-un folder forum de pilda si pune link in header-ul sitului catre el. Foloseste aceeasi tema grafica si va parea a fi parte din site :D
J4cK
Utilizator înregistrat

Mesaj de J4cK »

si cum sa folosesc aceeasi tema ???
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”