Cum pot sa adaug la forum??site
Cum pot sa adaug la forum??site
Salutare,
Am o problema am instalat phpbb si lam configurat, pana aici totul oky. Problema mea e ca vreau sa fie in meniu o categorie unde sa incarce un site, dar atentie acest site sa incarce in locul forumului si meniul cu logare, profil.... banerul, si ce mai apare pe prima pagina sa ramana acelasi.
Ce inteleg eu prin forum.??...locul unde se poate scrie de catre useri, deci asta doresc sa inlocuiesc
Acum sa va spun si scopul de ce vreau asa: Vreau ca userii sa se inregistreze o singura data si sa incarc un site cu produse, "oare va intrebati de ce nu le postez facundule un forum special...e nu ..ca sa arate cat mai bine pagina trebuie facuta html, php, etc.
daca am fost inteles va rog un ajutor
Am o problema am instalat phpbb si lam configurat, pana aici totul oky. Problema mea e ca vreau sa fie in meniu o categorie unde sa incarce un site, dar atentie acest site sa incarce in locul forumului si meniul cu logare, profil.... banerul, si ce mai apare pe prima pagina sa ramana acelasi.
Ce inteleg eu prin forum.??...locul unde se poate scrie de catre useri, deci asta doresc sa inlocuiesc
Acum sa va spun si scopul de ce vreau asa: Vreau ca userii sa se inregistreze o singura data si sa incarc un site cu produse, "oare va intrebati de ce nu le postez facundule un forum special...e nu ..ca sa arate cat mai bine pagina trebuie facuta html, php, etc.
daca am fost inteles va rog un ajutor
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Produse? Daca e vorba de magazin on-line foloseste zen-cart-ul, e foarte complex si la instalare are optiunea unui bridge intre phpbb, adica te intreaba daca ai forum phpbb instalat, daca da in ce director.. are si teme frumoase gratis (tema pe care ti-am aratat-o e gratis, e sample, si o poti lua de aici).
Sau daca nu te multumeste, cu toate ca ar trebui, foloseste oscommerce, cu toate ca zencart-ul e mult mai complex, iti ofera bridge-ul cu phpbb din instalare..
Sau daca nu te multumeste, cu toate ca ar trebui, foloseste oscommerce, cu toate ca zencart-ul e mult mai complex, iti ofera bridge-ul cu phpbb din instalare..
-
- Utilizator înregistrat
pai nu mar interesa neaparat pentru produse ca daca e sa fie si pentru altceva o sa ma uit si imi dau seama ce sa fac doar um model de ceva si il modific pentru produse... deja mam apucat de lucru..si o varianta am gasit sa modific index_body.tpl si sa ii dau alta denumire creeand si baza sql ..sunt curios daca imi iese ceva:)

cat despre link am rabdare dar imi refuza sa intre... o sa mai studiez altadata de ce nu merge

cat despre link am rabdare dar imi refuza sa intre... o sa mai studiez altadata de ce nu merge
Am reusit sa il fac..am modificat prin inroducerea "iframe" in site si poti sa pui orice alta pagina care o ai pe host... Multumesc tuturor pentru ajutor
As pune si un model dar vad ca nu am acces la a pune fisiere pe forum ... sper sa nu fie reclama , pentru cine vrea sa vada cum am facut poate sa il viziteze prin click aici si selectati radio de acolo...restul sunt in lucru
As pune si un model dar vad ca nu am acces la a pune fisiere pe forum ... sper sa nu fie reclama , pentru cine vrea sa vada cum am facut poate sa il viziteze prin click aici si selectati radio de acolo...restul sunt in lucru
-
- Utilizator înregistrat
da ai dreptate dar pentru inceput a trebuit sa il fac asa...de restul ma mai ocup..asta e sa pot adauga siteul... ca codare mai trebuie sa studiez pana il termin si hostul e momentan acolo pana il pun la punct pe al meu
ca nu va fi acolo pt totdeauna 
Am rezolvat si cu fisierul..il puteti lua de aici

Am rezolvat si cu fisierul..il puteti lua de aici