Un forum simplu, dar as vrea sa vad parerea voastra despre organizare. Il voi face mai frumos pana in data de 10 ian 07 cand imi voi schimba hostul.
:: FifaGame.Ro
La Multi Ani!
http://forum.fifagame.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Bughy
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
http://forum.fifagame.ro
fanfotbal.net - mereu alaturi de echipa favorita
-
- Utilizator înregistrat
E un forum banal, topurile sunt puse taraneste acolo, le trebuia forum? Pune-le in footer si gata. Topul 66 nu te ajuta cu nimic, inscri forumul in niste directoare web.
Lucreaza e un forum banal, nimic special.. decat culorile alea deranjante. Si doh "apasa ok si mesajul va disparea"?
Lucreaza e un forum banal, nimic special.. decat culorile alea deranjante. Si doh "apasa ok si mesajul va disparea"?
- Bughy
- Utilizator înregistrat
Nu eu am instalat forumul, e de la host, e facut direct.flowers scrie:Notele de copyright phpbb.com/phpbb.ro din subsolul paginii sunt scoase.

Hostul nu suporta php si mi-a fost facut un forum. Nu am acces la ftp, deci nu pot pune/schimba nimica pe forum, de aceea am precizat mai sus ca il voi schimba dupa ce imi voi schimba si hostul.sorelsorel scrie:E un forum banal, topurile sunt puse taraneste acolo, le trebuia forum?
fanfotbal.net - mereu alaturi de echipa favorita