Send SMS

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Tovarashii
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Send SMS

Mesaj de Tovarashii »

sal ... stie cineva un script sau un server care sa suporte serviciu de send sms... nu conteaza... fie el platit de catre administratorul site`ului... free pentru cei ce acceseaza site`ul ... asa cum era daca mai tineti minte www.myx.net :-) daca stiti ceva astept si eu un semn
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Nu ai ales bine forumul unde ai postat topicul , locul acestuia este la Diverse .

Da, bineinteles ca mai sunt , eu am folosit the sms zone www.thesmszone.com .
Tovarashii
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tovarashii »

ok atunci muta tu topicul acolo unde trebuie si nah imi cer scuze ca am postat aici ....
In fine ideea e ca eu vreau sa implementez la mine in site un sistem de trimis sms`uri ... daca ai inteles ce vreau sa spun ... oricum stiu ca alea se fac tot printr-un nr de telefon pe care tu trebuie sa ai credit ca sa poata trimite acel cineva sms prin nr ala de telefon...
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Daca vrei sa implimentezi un asemenea sistem la tine in site sa stii ca sunt scripturi specializate care fac acest lucru , insa nu sunt FREE .

Daca intamplator site-ul tau e sistem phpBB atunci sunt MODuri care fac acest lucru insa mi se pare ca este cu taxa inversa .
Tovarashii
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tovarashii »

stiu ca`i cu taxa inversa.... adika daca tu trimiti un sms de la mine de pe site eu il platesc... cam asa merg toate sistemele de genu asta .... de asta ti`am spus ca eu trebuie sa dispun de un nr de telefon si de credit pe acel numar entru a putea tu trimite sms`urile. dar problema e unde gasesc acele ADON-uri sau scriptiri .. :P
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Am cautat si am gasit un link care te-ar putea ajuta .

http://www.codingforums.com/archive/ind ... -3123.html

Pana la urma, folosesti phpBB ?
Tovarashii
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tovarashii »

...... uite ca m`am uitat si eu pe acolo.... pe adresa care mi`ai dat`o tu doar ca persoana care a pus scriptul la download nu a pus scriptul la dowload de 100% ci doar in proportie de 80% si cu o gramada de erori .... am remediat eu ceva erori dar mai lipsesc fisierele lipsa.... pe care incerc sa le fac de la 0 doar ca imi trebuie acuma ceva timp sa`mi pot da seama cum lucreaza scriptul... pentru ca nu`ti poti da seama atat timp cat iti lipseste ceva si mai ales ca`i ceva importat adica locul unde e setat numarul de telefon ca centru de mesagerie ... :P in fine.... poate poate.... oricum daca mai gaseste cineva ceva ii accept ideile cu placere ....
Aliniuz scrie: Pana la urma, folosesti phpBB ?
si da folosesc phpBB... sa fie ceva probleme din cauza asta ?
Tovarashii
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tovarashii »

Chiar nu mai are nimeni o idee la ce am vrut eu sa cer ? ca am mai cautat peste tot (aproximativ tot) dar nu am gasit ceva care sa ma ajute sau sa imi dea un indiciu in ceea ce vreau sa fac, v-am mai zis ceea ce vreau sa fac e aproximativ ca ceavde pe myx.net, nu cred ca nu stiti cum arata acel portal de trimis sms-uri de la myx.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Tovarashii scrie: v-am mai zis ceea ce vreau sa fac e aproximativ ca ceavde pe myx.net, nu cred ca nu stiti cum arata acel portal de trimis sms-uri de la myx.
nu mai exista asa ceva ... putin probabil sa gasesti un soft care sa-ti trimita gratuit sms-uri
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Daca zici ca folosesti phpBB sunt MODuri speciale care trimit SMSuri (cu taxa inversa banuiesc) .

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=392187
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=213668
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=216779
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”