Dacă există un astfel de mesaj (şi sunt multe în ultima perioadă), când intru în el, ajung la început, nu la ultimul mesaj..... dacă acesta este citit deja...
Aveţi aceiaşi problemă sau e din configurările IE-ului meu?
Forum phpBB.ro - mesaje cu mai mult de o pagină
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Pai daca dai click pe linkurile care sunt inserate in at-a-glance, da te va duce la primul mesaj..
Eu deschid insa pagina phpbb.ro din Favorites cu link spre Mesajele scrise de la ultima vizită, si aleg sa vad ultimile mesaje
Eu deschid insa pagina phpbb.ro din Favorites cu link spre Mesajele scrise de la ultima vizită, si aleg sa vad ultimile mesaje

- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Daca faci click din At a Glance pe un subiect necitit vei fi directionat spre primul mesaj necitit din topic.
Daca faci click din At a Glance pe un subiect citit vei fi directionat spre primul mesaj din acel topic.
Daca faci click pe un link de topic indiferent daca este citit sau nu vei fi directionat spre primul mesaj din topic.
Daca faci click pe imaginea asociata unui topic cu mesaje necitite - o sageata cu un mica foaie portocalie - vei fi directionat spre primul mesaj necitit din topic.
Daca faci click din At a Glance pe un subiect citit vei fi directionat spre primul mesaj din acel topic.
Daca faci click pe un link de topic indiferent daca este citit sau nu vei fi directionat spre primul mesaj din topic.
Daca faci click pe imaginea asociata unui topic cu mesaje necitite - o sageata cu un mica foaie portocalie - vei fi directionat spre primul mesaj necitit din topic.