DubluForum.com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- ihonut
- Utilizator înregistrat
Si eu am observat asta.Chenarele din dreapta aproape ca se vad doar jumatate din ele.Ce trebuie sa fac?
DUBLUFORUM.COM
www.dubluforum.com
www.dubluforum.com
-
- Utilizator înregistrat
2 solutii:
1: Modifici tu iconitele, le faci mai mici.
2: Din forum body, setezi dimensiunile (dar nu e recomandat, pentru ca userul vede o imagine mai mica, dar asteapta pana se incarca una mai mare, iar daca modifici tu iconitele vei scadea, intradevar putin, dar vei scadea din consumul de trafic)
1: Modifici tu iconitele, le faci mai mici.
2: Din forum body, setezi dimensiunile (dar nu e recomandat, pentru ca userul vede o imagine mai mica, dar asteapta pana se incarca una mai mare, iar daca modifici tu iconitele vei scadea, intradevar putin, dar vei scadea din consumul de trafic)
- xXx
- Utilizator înregistrat
Le-a schimbat .... Geez, chiar trebuie toata lumea sa faca cate un post aiurea pe aici ?seelview scrie:Ai vrea tuxXx scrie:Da, is cel mai tare...
All you need is love =)) ...
eu vad ca sunt cele standard de la stilul Aphrodite.xXx scrie:Uite de unde a copiat si iconitele care arata NEW POSTS , NO NEW POSTS etc ...