Cel mai popular forum

Concurs phpbb.ro, 23 octombrie - 7 decembrie 2006.

Ce forum va place?

Chestionarul s-a închis pe data de 12-Dec-2006, 11:26:57

http://www.GalatiForum.com
28
52%
http://www.michaeljackson.ro/board/portal.php
4
7%
www.pcforum.ro
20
37%
www.roadiro.ro
2
4%
www.vrtuning.lx.ro
0
Niciun vot

Voturi totale: 54

Plutonium
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Plutonium »

GalatiForum, deja popular din moment ce a ajuns la 500 de vizitatori pe zi, eu zic ca incepe sa fuga forumul :P
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

Aliniuz scrie:OMG ... De parca nu stiu problema de afisaj din Opera si NetScape !
Atunci, de ce nu incerci sa o rezolvi?!
Aliniuz scrie:Chestioanrul se revera la popularitate nu la design ... sunt 2 chestii total paralele .
Si tu vrei sa spui ca al tau e mai popular ca PCForum.ro? :lol:
Trafic.ro scrie:www.pcforum.ro - Locul 657 în clasamentul general
www.galatiforum.com - Locul 11757 în clasamentul general
Aliniuz scrie:Daca ar fi fost Cel mai aratos forum prbabil ar fi castigat MJR , pcforum pe locul 2, exact cum sunt rezultatele la Forumuri Personalizate . Insa e vorba de Cel mai popular forum .
Aici nu am cum sa-mi dau cu parerea deoarece forumul http://www.michaeljackson.ro/board/portal.php nu merge (cel putin mie).
Forbidden
You don't have permission to access /board/portal.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Plutonium scrie:GalatiForum, deja popular din moment ce a ajuns la 500 de vizitatori pe zi, eu zic ca incepe sa fuga forumul :P
ROFL! Chiar nu inteleg de unde i-ai scos? Si cu 500 de vizit. pe zi tot ar fi fost depasit de PCForum!
Conform cqcounter.com: Average Monthly: 464
Nu mai zic conform trafic.ro ce zice ca ai 48 de vizit. pe luna...
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Da' revoltat mai esti ! In directoare web , clasamente , topuri , countere m-am inscris saptamana asta, in trafic.ro inscriindu-ma abia alaltaieri ...
Si tu vrei sa spui ca al tau e mai popular ca PCForum.ro?
Pe acest forum, banuiesc ca da .
De unde stii tu ca eu nu ma strofoc s-o rezolv ? Crezi ca imi convine ca pierd 20% din vizit. doar din aceasta cauza ?

Am spus de nenumarate ori si mai repet : PCFORUM.RO E un forum MULT mai bine organizat , mult mai FRUMOS , mai PROFESIONIST decat GalatiForum , insa acest chestionar nu se refera la acest lucru ci doar la popularitate . Pentru ce am enumerat mai sus, pcforum.ro e recompensat la Forumuri Personalizate . Reia citirea acestui topic si vei vedea ca am recunoscut clar ce ti-am scris eu aici .

Sper ca in sfarsit ai inteles ! Seelview e mult mai profesionist si mai priceput ca mine in acest domeniu , eu doar am inceput anul trecut ! Un pic de intelegere totusi .

Acum sa te intreb si eu ceva ca ma paste curiozitatea : esti fan seelview sau pcforum ? :)

Numai bine si mult succes !
Plutonium
Utilizator înregistrat

Mesaj de Plutonium »

smileybos acest topic a fost creat ca fiecare om care vrea desigur, sa isi dea cu parerea care este cel mai popular forum, nu cred ca gresesc cu ceva cand zic galati forum, cel putin asta este parerea mea!
Mie imi place galatiforum si mi-am chemat si multi prieteni acolo, chiar daca sunt din Craiova!
Stii tu ca nu incearca Aliniuz sa o rezolve?!
Si tu vrei sa spui ca al tau e mai popular ca PCForum.ro? Laughing
Eu si prietenii mei cand ne intalnim, unul dintre subiectele noastre de discutie este galati forum, deci asta inseamna ceva!
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Plutonium scrie:Eu si prietenii mei cand ne intalnim, unul dintre subiectele noastre de discutie este galati forum, deci asta inseamna ceva!
Oho , sunt flatat ... :lol:
evo_vii
Utilizator înregistrat

Mesaj de evo_vii »

Acum sa nu ziceti ca iau partea lui Aliniuz .. dar fiecare forum are subiectul lui si userii lui ! Multi stiu de Galati Forum si la fel de multi stiu de PCForum ... Nu spun ca unul poate fi mai popular decat altul ! Mai sunt multe forumuri in Romania care nu au fost luate in considerare si sigur sunt la fel de populare ( un exemplu ar fi http://vtuning.org ! )
Nu am petrecut prea mult timp pe PCForum si nu stiu ce sa spun despre el ... cam acelasi lucru pot spune si despre Galati Forum ! Zic ca au cam aceeasi popularitate ! Sunt doua forumuri mari si late :lol:
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

deja s-a intrat in polemica iar concursul s-a incheiat....

topic inchis.
Închis

Înapoi la “Concurs 2006”