Eroare cand intru pe forum

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Eroare cand intru pe forum

Mesaj de rizwan »

Parse error: parse error, unexpected '{' in /var/www/virtual/gamesworld.dap.ro/htdocs/forum/includes/functions.php on line 264

Intru in functions.php si nu stiu cum sa gasesc linia 264 .. l-am deschis cu notepad :(
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Deschide si tu functions.php cu un editor text mai experimentat gen Dreamweaver , Ultra Edit .

Oricum recomandarea mea este sa revizuiesti ultima modificare care ai facut-o inainte de a-ti aparea eroarea asta .
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Ok am rezolvat-o dar m-am grabit...oricum mai am o dilema..si m-am gandit sa nu mai fac un topic nou pt o prostie...am instalat aia cu 'Latest News' (nu stiu cum se numeste MOD) si nu arata anunturile facute .. adica mi s-a spus ca ar trebuie sa mearga cand faci un topic 'Anunt' dar nu vrea :cry: si ... inca ceva ... vreau si eu un script care sa redirectioneze un site pe alt site ...
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Probabil cu latest news trebuia ( ca si la at-a-glance de altfel , sau probabil ti se pare ca e un MOD separat dar noi vorbim de At-a-glance :) ) sa precizezi un forum ca fiind forumul de anunturi si orice topic din acel forum va aparea in box-ul Latest News .

Script de redirectionare gasesti pe google destule , da un simplu search .

Daca voiai ca fiecaer anunt sa apra pe index atunci instaleaza MODul Announcement Suite : http://www.phpbbhacks.com/download/1131 .

Sper ca te-am lamurit . Succes!
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

"Beleste" ochii putin pe acolo www.gamesworld.dap.ro/forum ... ma refer la ala din dreapta .. at-galance cum ii zice am 3 topicuri 'Anunt' dar nici unul nu apare ... vreau sa apara ca aici la voi ... cu 'Noutati' [/code]
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

"Colcaieste" si tu un pic privirea prin fisierul readme , de instalare al MODului At-a-glance, acolo ai instructiuni detaliate de configurare .

Trebuie din glance_config.php sa setezi IDul forumului care vrei sa fie de stiri , in cazul phpbb.ro Anunturi .
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

id-ul forumului il afli usor cu phpmyadmin. intri pe phpbb_forums -> navigare, cauta numele forumului din care vrei sa ia modul anunturile, si gasesti id-ul lui doua coloane spre stanga (fata de nume).
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Mersi frumos si tie cip .. dar am rezolvat .. multumesc tuturor :roll:
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

cip scrie:id-ul forumului il afli usor cu phpmyadmin. intri pe phpbb_forums -> navigare, cauta numele forumului din care vrei sa ia modul anunturile, si gasesti id-ul lui doua coloane spre stanga (fata de nume).
Se poate afla si mai usor ... :roll:

http://www.site.com/viewforum.php?f=11

In acest caz , 11 e IDul . :P
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

da :D
i skipped that :P
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”