username color
- abaddon123
- Utilizator înregistrat
username color
scuze ca intreb din nou am cautat pe forumul international si am gasit niste patchuri pt asa ceva,am instalat cu easy mode dar culorile raman aceleasi ca inainte,cineva stie de ce sau poate sa imi recomande un patch care merge? ms
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Depinde si ce mod ai instalat tu. Se recomanda. Advanced Group Colour Management daca nu ma insel.
In orice caz, dupa instalare trebuie sa-ti setezi tu culorile din Admin Panel. Ai facut asta?
In orice caz, dupa instalare trebuie sa-ti setezi tu culorile din Admin Panel. Ai facut asta?
etherfast.ro - Blog personal
- abaddon123
- Utilizator înregistrat
- abaddon123
- Utilizator înregistrat
scuze daca nu e voie cu dublu post
am gasit acel panou,uite ce primesc acum :
ai un query care sa ma ajute sa creez acest tabel?eu am cautat in pachetu de instalare dar nu are asa ceva.MS.
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'group_weight' in 'field list'
SELECT group_id, group_name, group_weight, group_legend, group_color FROM phpbb_groups WHERE group_single_user <> 1 ORDER BY group_weight ASC
Line : 110
File : admin_color.php

am gasit acel panou,uite ce primesc acum :
ai un query care sa ma ajute sa creez acest tabel?eu am cautat in pachetu de instalare dar nu are asa ceva.MS.
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'group_weight' in 'field list'
SELECT group_id, group_name, group_weight, group_legend, group_color FROM phpbb_groups WHERE group_single_user <> 1 ORDER BY group_weight ASC
Line : 110
File : admin_color.php
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Daca nu are un fisier php in pachetul de instalare care-ti creaza tabelele, s-ar putea sa fie niste instructiuni [SQL] in fisierul de instalare al mod-ului (ala cu instructiunile).
etherfast.ro - Blog personal