Forumul Judetean Galati
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Forum e ok, bine pus la punct, dar la design-ul grafic (elementele grafice : imaginile si culorile) cred ca ai pierdut mult, si e prea complex, sunt modificari ce nu isi prea au rost-ul.. de ce nu instalezi un sistem separat? asa ai atraga mai multi vizitatori, poti lua joomla sa il personalizezi, are multe extensii si stiri din zona si alte chestii ar ajuta.. Succes.
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Daca vrei Joomla, propun sa nu te arunci sa instalezi vreun bridge sau component phpBB pentru el. Integrare total aiurea, functii dezactivate, posibilitate de modding limitata, si asa mai departe. Mai bine optezi pentru un forum in new window, sistem autentic phpBB.
Dar cum te stiu eu pe tine, nu-ti trebuie Joomla si o sa pastrezi site-ul exact asa cum e acum ca structura
Dar cum te stiu eu pe tine, nu-ti trebuie Joomla si o sa pastrezi site-ul exact asa cum e acum ca structura

etherfast.ro - Blog personal