www.out.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
nona
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.out.ro

Mesaj de nona »

...La inceput, dar, cu putin ajutor, il pun pe picioare.
Bine v-am gasit si la multi ani! :wink:
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

Dap , este un forum frumos ( adik este cel normal ) , Bafta in continuare :!:
neuron
Utilizator înregistrat

Mesaj de neuron »

E destul de normal :D . Bafta !
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Propune forumul in links.php scriind o mica descriere :-)
nona
Utilizator înregistrat

Mesaj de nona »

Dragi prieteni,
In dorinta de a schimba fatza forumului meu, dintr-una generala si banala, intr-una aparte, care sa aiba propria personalitate, ma puse draqu si luai de pe undeva o alta fatza, care este deosebita de ceea ce aveam, dar care...

...In sfarsit, dupa trei ore de munca, programatorul de barbata-miu (de altfel, genial) a reusit sa schimbe culorile diareice ale fontului, si a abandonat lupta, demn, ca orice meserias care se respecta (imi aduce aminte de copilarie, cand tatal meu, instalator profesionist avea in casa toate robinetele tzarainde...)

Asadar, barbatul meu a zis ca fatza asta de forum este oribila, si ca nu poate face nimic. Punct si abandon. (Lene, as zice eu).

Am marea rugaminte sa ma ajutati voi, pentru ca eu nu ma pricep decat la comunicare, la schimbatul fetzelor de forum fiind zero-nula-nada-nik.

Mie imi place arhitectura forumului. Restului (de un om intrebat), nu.
Puteti sa-mi spuneti parerea voastra, evitand ironia pentru simplul fapt ca intentia mea este buna!?
Va multumesc.
Ultima oară modificat 04-Ian-2004, 14:04:10 de către nona, modificat 1 dată în total.
neuron
Utilizator înregistrat

Mesaj de neuron »

Stii .. nici mie nu prea imi place . Vezi aici toate templateurile disponibile la moment dintre cele freeware : http://www.phpbbhacks.com/templatesdemo/
iar aici sunt citeva care pe phpbbhacks nu sunt :
http://www.phpbb.com/styles/demo.php

alege si tu ceva mai interesant :D Succes !
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

In afara faptului ca tabele unde sunt prezentate numele categoriilor (GENERIC, PERSONAL & TARGUL) sunt mult mult prea huge totul este OK, :) inclusiv ideile.

Update: daca tot ne referim la "huge" sa luam in calcul si tabelele din stanga topicurilor unde este prezentat avatarul & nick-ul
neuron
Utilizator înregistrat

Mesaj de neuron »

daca tia placut templateul si doar un obiect nu e la locul lui poti edita fisierul "index_header" ce se afla in directoriul templateului . Nu e mare lucru, doar editeaza cu Frontpage daca ai :D

Modificare : ca sa nu para fata banal a templateul subSilver poti folosi templateul FisubSilver, dupa parerea mea e mai dragut putin si sai schimbi doar butoanele care nuti plac ( dupa mine sunt cuburile alea ) sau sa introduci stilul Boyz care dupa parerea mea e simpatic daca ai scoate logoul ala cu Boys ( doar baietii liniile le lesi asa ) si sar primi ceva frumoas. E alegerea ta! Inca o data succes !
nona
Utilizator înregistrat

Mesaj de nona »

Da, va multultumesc. Intr-adevar, imi place ideea de a avea un forum "aerisit", nu imi plac titlurile huge, care sunt disproportionate fatza de butoane (luasem butoanele de la voi, traduse, dar va imaginati varza care iesise)...
Al meu a zis ca nu pot edita paginile, pentru ca as incalca rigoarea si as scapa din vedere amanuntele de conceptie, which is a good point...
Va multumesc, o sa mai caut...nu stiu daca ati intrat pana in miezul lui, unde lucrurile se complica: incercati sa postati un raspuns....ei, cum draq sa modific eu pagina aia, fara sa ii alterez continutul - se vede ca omul care a creat forumul ala a mers pe o idee...!??

... :( Bottom of line, las deoparte prefacuta sfiala si va marturisesc ca imi place la nebunie ideea pe care e construit forumul asta, nu vreau alt template, vreau sa-l modific pe asta. Daca micest huge-urile, daca pun o poza sus- sigla out.ro, ce ziceti?
Va multumesc pentru atentie.
neuron
Utilizator înregistrat

Mesaj de neuron »

ok. Observa acest forum. Eu as spune ca astfel de forumuri vrea lumea, doar fara publicitate desigur :D http://www.aiudonline.ro/forum/index.php Bafta
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”