Eu nu sunt bogata sa-mi permit sa arunc cu banii pe hosturi cand pot avea gazduire gratuita. In plus am o prietena care are pe host platit de la vodafoe si nu are decat 2 stiluri si se plange de serviciile lor plus ca mai si pica cateodata serverul.
Am facut si eu ceva modificari. Adica am schimbat bannerele si am mai redus din rubrici dar fara sa se piarda. Adica unele le-am transformat in topicuri in rubricile ce au ramas. Acum va rog sa va uitati sa-mi spuneti daca e mai placut ca inainte
Ziarul Independentul Virtual
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Eu te inteleg, dar sunt si hosturi gratis care-ti ofera un nivel ridicat de personalizare, spre deosebire de MyForum.
Bannerele de sus sunt inestetice si forumul e in continuare destul de "inalt".
Fiecare cu gusturile si posibilitatile lui, dar povestea cu prietena cu 2 stiluri si downtime mare nu e relevanta. Ai o groaza de hosturi dintre care poti alege, si dupa cum ti-am zis, acolo-ti poti instala si 20 de stiluri daca vrei.
Acum putin mai mult spirit critic. Forumul tau nu prea m-a impresionat, ti-am zis mai sus de ce.
Bannerele de sus sunt inestetice si forumul e in continuare destul de "inalt".
Fiecare cu gusturile si posibilitatile lui, dar povestea cu prietena cu 2 stiluri si downtime mare nu e relevanta. Ai o groaza de hosturi dintre care poti alege, si dupa cum ti-am zis, acolo-ti poti instala si 20 de stiluri daca vrei.
Acum putin mai mult spirit critic. Forumul tau nu prea m-a impresionat, ti-am zis mai sus de ce.
etherfast.ro - Blog personal
- MJR
- Fost coleg
exista hosturi unde cu 1 euro/luna ai spatiu suficient pt un forum si servicii de calitate. nu cred ca treb sa fii bogat sa dai 1 euro /luna.Alethia scrie:Eu nu sunt bogata sa-mi permit sa arunc cu banii pe hosturi cand pot avea gazduire gratuita. In plus am o prietena care are pe host platit de la vodafoe si nu are decat 2 stiluri si se plange de serviciile lor plus ca mai si pica cateodata serverul.
referitor la serviciile celor de la myx, forumul oferit de ei este mai rau ca cel oferit de MyForum.
- xXx
- Utilizator înregistrat
Ma faci sa rad... nu cred ca mai e nevoie sa detaliez de ce....Alethia scrie:Eu nu sunt bogata sa-mi permit sa arunc cu banii pe hosturi cand pot avea gazduire gratuita. In plus am o prietena care are pe host platit de la vodafoe si nu are decat 2 stiluri si se plange de serviciile lor plus ca mai si pica cateodata serverul.
Am facut si eu ceva modificari. Adica am schimbat bannerele si am mai redus din rubrici dar fara sa se piarda. Adica unele le-am transformat in topicuri in rubricile ce au ramas. Acum va rog sa va uitati sa-mi spuneti daca e mai placut ca inainte