trimitere mesaje la un grup sau toti userii
trimitere mesaje la un grup sau toti userii
de ce nu pot trimite mesaje la toti userii deodata? dau sa imi trimita mesajul, dar nu mi-l trimite. DE CE?
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Incearca la un grup restrans de persoane. Hostul tau s-ar putea sa aiba probleme in trimiterea unui numar mare de mesaje intr-un scurt interval de timp.
Daca sistemul functioneaza (De exemplu se primesc notificari prin e-mail, confirmari de inregistrari, etc), nu poate fi decat de la ce ti-am zis mai sus. Tocmai de aia, o sa te rog sa incerci sa trimiti doar la 5-6 odata, sau doar la administratori, sa vezi daca ajunge.
Daca sistemul functioneaza (De exemplu se primesc notificari prin e-mail, confirmari de inregistrari, etc), nu poate fi decat de la ce ti-am zis mai sus. Tocmai de aia, o sa te rog sa incerci sa trimiti doar la 5-6 odata, sau doar la administratori, sa vezi daca ajunge.
etherfast.ro - Blog personal
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: trimitere mesaje la un grup sau toti userii
Citeste AICI.snuppy scrie:de ce nu pot trimite mesaje la toti userii deodata? dau sa imi trimita mesajul, dar nu mi-l trimite. DE CE?