Problema instalare

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Nu ai fisierul language/lang_english/lang_main.php pe server .
zacurtici
Utilizator înregistrat

Mesaj de zacurtici »

pai nu il am pt ca am pus un forum in romana si acuma am verificat ce am acolo nu am asa ceva " lang_english " ce sa fac ??
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Redenumeste directorul din lang_romanian in lang_english .
zacurtici
Utilizator înregistrat

Mesaj de zacurtici »

Aliniuz scrie:Redenumeste directorul din lang_romanian in lang_english .
nah uite ce imi da acuma
Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/lang_romanian/lang_main.php in /storage0/home/zacurtici.evonet.ro/forum.zacurtici.evonet.ro/www/install/install.php on line 467

Warning: include(./../language/lang_romanian/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /storage0/home/zacurtici.evonet.ro/forum.zacurtici.evonet.ro/www/install/install.php on line 467

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/lang_romanian/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /storage0/home/zacurtici.evonet.ro/forum.zacurtici.evonet.ro/www/install/install.php on line 467

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/lang_romanian/lang_admin.php in /storage0/home/zacurtici.evonet.ro/forum.zacurtici.evonet.ro/www/install/install.php on line 468

Warning: include(./../language/lang_romanian/lang_admin.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /storage0/home/zacurtici.evonet.ro/forum.zacurtici.evonet.ro/www/install/install.php on line 468

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/lang_romanian/lang_admin.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /storage0/home/zacurtici.evonet.ro/forum.zacurtici.evonet.ro/www/install/install.php on line 468
phpBB : Eroare primejdioasă

Could not connect to the database
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Scuzele mele, am scris in graba , redenumeste inapoi fodlerul si copie pachetul de LIMBA ENGLEZA pe serverul FTP in language .

Si verifica setarile de conectare la baza de date .
sorelsorel
Utilizator înregistrat

Mesaj de sorelsorel »

Verifică dacă ai toate fişierele, respectiv language/lang_english şi datele introduse la spaţiile corespunzătoare bazei de date.
zacurtici
Utilizator înregistrat

Mesaj de zacurtici »

Cod: Selectaţi tot

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'zacurtici_04 '@'localhost' (using password: YES) in /storage0/home/zacurtici.evonet.ro/forum.zacurtici.evonet.ro/www/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /storage0/home/zacurtici.evonet.ro/forum.zacurtici.evonet.ro/www/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /storage0/home/zacurtici.evonet.ro/forum.zacurtici.evonet.ro/www/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database[quote]

:( :( :(
Ultima oară modificat 18-Ian-2007, 21:32:55 de către zacurtici, modificat 1 dată în total.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Verifică dacă ai pus bine parola la instalare.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Nu ai selectat la instalare Tipul bazei de date corect . Selecteaza MySQL 3.x .
zacurtici
Utilizator înregistrat

Mesaj de zacurtici »

Aliniuz scrie:Nu ai selectat la instalare Tipul bazei de date corect . Selecteaza MySQL 3.x .

Cod: Selectaţi tot

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
gata deja nu mai am nervi ... :( :(
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”