"test forum"

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Irina2003
Nou venit

"test forum"

Mesaj de Irina2003 »

Buna!
Am o mica problema la instalarea acestui forum. Instalarea se face automat de catre cei care imi sunt provider-i. Dar cand intru pe site gasesc un forum test, unde nu exista nici un panou pentru admin. L-am sters si reinstalat de mai multe ori, dar mereu apare aceeasi problema. Aveti idee despre ce este vorba? :) Este ceva enervant de elementar!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Bun venit Irina !

Nu imi dau seama exact ce se intampla din ce imi povestesti: prima oara ce providerul de net al tau face instalarea iar apoi spui ca l-ai sters si l-ai reinstalat de mai multe ori.

Formul acela de test apare automat de la instalare dar poti sa-l redenumesti/stergi din sectiunea de administrare - deci acesta e normal sa fie creat.

In mod normal Panoul Administratorului apare in partea inferioara a forumului si link-ul catre aceste panou este de forma:

http://www.site.ro/forum/admin/index.php unde www.site.ro/forum trebuie completata in functie de specificul fiecarui site/forum.

Oricum, verifica daca ai un director admin in directorul radacina al forumului .... si apoi mai vedem cum sta treaba :roll:
Irina2003
Nou venit

instalare forum

Mesaj de Irina2003 »

Buna, Bogdan!

Ma bucur ca existati :) ... si multumesc pentru promptitudinea raspunsului!
Iata despre ce este vorba: providerul imi ofera o interfata simpla pe care o pot folosi pentru instalare. Eu stabilesc folderul in care instalez forumul, dar instalarea se face automat.
Prima data cand am vrut sa-l instalez mi-a aparut un fel de mail form care imi cerea niste date, printre care si numele pentru baza de date. Am amanat completarea formularului... Am dezinstalat forumul sa arunc o privire si peste celelalte oferte (sunt limitata la trei baze de date) iar cand am revenit, la urmatoarea reinstalare am gasit doar forumul test. Linkul catre sectiunea administrare nu apare.
In panoul de control am posibilitatea sa vizualizez fisierele si am constatat ca exista folderul pentru admin.
Da-mi voie sa-ti trimit si un mail cu adresa site-ului. Poate arunci o privire.
bogdan

solutie

Mesaj de bogdan »

Acum e mai clar ...

Am 2 solutii pt. rezolvarea problemei semnalate de tine:

- instaleaza forumul si pe un calculator local si apoi pune toata structura formului pe server (aceasta solutie este eficienta in cazul in care structura bazei de date este completa); si o idee: poti sa folosesti aceasta procedura pentru backup;

- reia procedura de instalare pe server nu inainte de a sterge toate fisierele de pe server inclusiv baza de date / tabelele corespunzatoare.

:!: Panoul administratorului va aparea numai pentru administratorii forumului dupa autentificare !

PS. Poti sa-mi trimiti si un mail/PM cu adresa site-ului !
Irina2003
Nou venit

Mesaj de Irina2003 »

Am reusit sa modific baza de date ! Esti un geniu! MULTUMESC! :lol:
bogdan

Mesaj de bogdan »

esti plina de entuziasm, Irina ... asta e bine - dar eu nu sunt un geniu .... inca :wink:

toate cele bune si spor la treaba !
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”