Octaviansan Forums
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- xXx
- Utilizator înregistrat
Si eu am o idee buna, atata timp cat noi suntem baieti buni si iti spunem ce sa fac, mai bine ne-ai zice de unde ai luat modurile...
PS: Ma deranjeaza oamenii care cred ca dau peste aur in groapa cu noroi si apoi se lauda ca au gasit noroi ... (poate am exagerat putin, dar nu mai fi asa inchis la minte... se vede ca esti roman)
PS: Ma deranjeaza oamenii care cred ca dau peste aur in groapa cu noroi si apoi se lauda ca au gasit noroi ... (poate am exagerat putin, dar nu mai fi asa inchis la minte... se vede ca esti roman)
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
CIUCI LALALALA . Moduri pt. phpbb 3.0 .
Ultima oară modificat 22-Ian-2007, 22:55:52 de către octaviansan, modificat 1 dată în total.
- Etherfast
- Fost coleg
Oameni buni, terminati cu certurile. Sunt alte locuri in care va puteti certa daca vreti.
Nu inteleg care-i problema cu MOD-urile astea, ca doar nu sunt secret de stat. Skyler nu pare sa omoare pe nimeni si in fond si la urma urmei, daca decideti sa folositi un MOD in beta, e pe riscul vostru.
E de prost gust sa le tii secrete.
Nu inteleg care-i problema cu MOD-urile astea, ca doar nu sunt secret de stat. Skyler nu pare sa omoare pe nimeni si in fond si la urma urmei, daca decideti sa folositi un MOD in beta, e pe riscul vostru.
E de prost gust sa le tii secrete.
etherfast.ro - Blog personal