ranks
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
ranks
ce fisier trebuie modificat ca sa nu mai apara Administrators, Bots, Global Moderators, Guests, Registered Users si sa pun eu ce vreau aici,ca caut de 2 zile si nu prea am gasit nimik

Aliniuz, nu cred ca are legatura cu nici un MOD afisarea Administratorilor, MOderatorilor si a altor Grupuri.
HIENA, daca te referi la afisarea sau ascunderea acelor grupuri se paote pur si simplu editea din USERS AND GROUPS -> GROUPS -> Manage Groups.
Aici se va vedea la fiecare grup ori prestabilit ori creat de tine ca exista optiunea settings in care vei vedea ca poti ascunde sau afisa grupul in legenda. (Display group in legend: bifat/debifat)
HIENA, daca te referi la afisarea sau ascunderea acelor grupuri se paote pur si simplu editea din USERS AND GROUPS -> GROUPS -> Manage Groups.
Aici se va vedea la fiecare grup ori prestabilit ori creat de tine ca exista optiunea settings in care vei vedea ca poti ascunde sau afisa grupul in legenda. (Display group in legend: bifat/debifat)
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
exact la asta am vrut sa ma refer mi-ai citit gandumark scrie:Aliniuz, nu cred ca are legatura cu nici un MOD afisarea Administratorilor, MOderatorilor si a altor Grupuri.