Lipse ...

Discuţii legate de forumul MJR PhpBB MODificat. Acest forum are instalate implicit unele din cele mai utilizate MODificări.
Închis
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Lipse ...

Mesaj de rizwan »

Salut, de ce nu exista functia "Cautare"? Si am observat ca unele "chestii" nu sunt traduse cum ar fi "Gender" "holidays" si multe altele, pot sa le traduc eu ?:) Si as vrea sa scot portalul ca nu-mi place, ce trebuie sa modific? sau ce trebuie sa sterg?. Si mai e o problema, nu mi se pastreaza autentificarea.

Si cateva intrebari despre phpBB.ro
1. Pot sa public articolele din "Catalog articole" pe forumul meu? pastrand un link catre postul original?

Later-Edit:

Cand vreau sa scriu ceva imi apare asta:

Cod: Selectaţi tot

Warning: Unknown: open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/var/www/virtual/www2.dap.ro/:/usr/share/php/:/tmp/) in Unknown on line 0

Warning: File upload error - unable to create a temporary file in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /var/www/virtual/www2.dap.ro/htdocs/phpbbplus/posting.php on line 622

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /var/www/virtual/www2.dap.ro/htdocs/phpbbplus/includes/functions.php on line 1087
flowers
AdministratorAdministrator

Re: Lipse ...

Mesaj de flowers »

rizwan scrie:Si cateva intrebari despre phpBB.ro
1. Pot sa public articolele din "Catalog articole" pe forumul meu? pastrand un link catre postul original?
Da, poti.
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Si celelalte probleme ?:)
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

cum nu exista functia cautare? normal ca exista si merge f bine. poti sa traduci ce vrei din el.. dar daca te apuci sa il descompui cum vrei tu ca nu vrei portalul.. vrei altceva, nu te pot ajuta. faci cum vrei. eu iti ofer suport in masura in care am timp, la problemele aparute la el asa cum l-ai luat, fara nici o modificare in plus.

plus de asta, eu nu am gasit nici un defect la el pe un server platit.. nu mai instalati forumurile modificate pe servere free, pt ca o sa aveti fel de fel de probleme.
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Salut pe forumul de la hosting am primit ceva mesaje.

Warning: Unknown: open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/var/www/virtual/www2.dap.ro/:/usr/share/php/:/tmp/)

Aici iti da mura in gura ce sa faci. Modifica in configurarea forumului tau /tmp in /tmp/
Ce trebuie sa fac? sa intru in FTP si sa modific denumirea fisierului /tmp in /tmp/ ?

Oricum nu sunt probleme mari.. pune un .htaccess in cale seteaza sa-ti mai apara warning-urile de la php
Si asta cum o mai rezolv?
Închis

Înapoi la “MJR PhpBB MODificat”