O micuta comunitate !
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
O micuta comunitate !
Salutare La toti !!!
Am inceput de curand sa-mi fac si eu un forum (Primul meu forum) Nu am cam reusit > deoarece am 12 ani si nu am prea mult cunosinte phpbb > Acum as vrea si eu sa am niste vizitatori !! CAUTAM MODERATORI...
Forum : FunnyMania.No-Ip.Org (Fara www)
Portal : www.Skyler.Evonet.Ro
Inca ceva !!!
Inregistrati-va pe http://funnymania.no-ip.org si incepeti sa postati. Pentru fiecare post primiti 1 RON, iar pentru fiecare caracter scris inca 0.01 RON. Cand ati strans minim 100 RON trimiteti PM lui Skyler cu datele contului si in maxim 48 de ore cererea va fi verificata.
Cei ce vor achizitiona host de la noi vor primii urmatoarele facilitati:
-100mb spatiu(se poate mari in functie de suma adunata)
-5 baze de date MySql
-redirect gratuit
-instalare gratuita a urmatoarelor scripturi la cerere:
+PhpBB 2.0.21
+Php-Nuke
+SMF
+Joomla
+WordPress
+phpAdsNew
+phpWiki
+perlDesk
+osCommerce
+zenCart
+FAQMasterFlex
+ViPER Guestbook
+Coppermine Photo Gallery
+Soholaunch Pro Edition(site builder)
-acceptam warez(doar linkuri de download)
Ce trebuie sa contina un PM:
User Name - de exemplu Skyler
Password - parola dorita
Mail - mailul vostru
URL - numele siteului. pt funnymania veti primi funnymania.no-ip.org
Dupa primirea contului toata suma pe care ati strans-o va fi stearsa. Nu aveti voie decat cu un cont de persoana, iar la adunarea unei sume de peste 100 RON se poate solicita cresterea spatiului cu 50 mb pentru fiecare 20 RON peste cei 100.
Va multumim,
Funnymania.no-ip.org Management Team
Am inceput de curand sa-mi fac si eu un forum (Primul meu forum) Nu am cam reusit > deoarece am 12 ani si nu am prea mult cunosinte phpbb > Acum as vrea si eu sa am niste vizitatori !! CAUTAM MODERATORI...
Forum : FunnyMania.No-Ip.Org (Fara www)
Portal : www.Skyler.Evonet.Ro
Inca ceva !!!
Inregistrati-va pe http://funnymania.no-ip.org si incepeti sa postati. Pentru fiecare post primiti 1 RON, iar pentru fiecare caracter scris inca 0.01 RON. Cand ati strans minim 100 RON trimiteti PM lui Skyler cu datele contului si in maxim 48 de ore cererea va fi verificata.
Cei ce vor achizitiona host de la noi vor primii urmatoarele facilitati:
-100mb spatiu(se poate mari in functie de suma adunata)
-5 baze de date MySql
-redirect gratuit
-instalare gratuita a urmatoarelor scripturi la cerere:
+PhpBB 2.0.21
+Php-Nuke
+SMF
+Joomla
+WordPress
+phpAdsNew
+phpWiki
+perlDesk
+osCommerce
+zenCart
+FAQMasterFlex
+ViPER Guestbook
+Coppermine Photo Gallery
+Soholaunch Pro Edition(site builder)
-acceptam warez(doar linkuri de download)
Ce trebuie sa contina un PM:
User Name - de exemplu Skyler
Password - parola dorita
Mail - mailul vostru
URL - numele siteului. pt funnymania veti primi funnymania.no-ip.org
Dupa primirea contului toata suma pe care ati strans-o va fi stearsa. Nu aveti voie decat cu un cont de persoana, iar la adunarea unei sume de peste 100 RON se poate solicita cresterea spatiului cu 50 mb pentru fiecare 20 RON peste cei 100.
Va multumim,
Funnymania.no-ip.org Management Team
- xXx
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu

-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
ms.ZooMLess scrie:Mie chiar imi place forumul ! Este destul de frumusel ..! Utilizatori activi , moduri instalate si multe altele este frumos imi place ...
Sorel pentru unu de 11 ani aprope 12 cred ca e bun
Ceea ce am zis .... este ca forumul are Cash Mod pe el si la fiecare post primesti 1 Ron si la 100 de Roni acumulati primesti 1 host gratisxXx scrie:Inregistrati-va pe http://funnymania.no-ip.org si incepeti sa postati. Pentru fiecare post primiti 1 RON, iar pentru fiecare caracter scris inca 0.01 RON. Cand ati strans minim 100 RON trimiteti PM lui Skyler cu datele contului si in maxim 48 de ore cererea va fi verificata.) Un domeniu gratuit, un pusti de 12 ani.. urmatoarea parte e sa auzim ca ne imbogateste doar postand..