cand creez o categorie + forum nu le vad userii normali

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de rizwan »

Nu-i nimic, bine ca n-am instalat modul acela :) oricum ramane valabila intrebarea aceea cu subforumurile
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

De fiecare daca cand creezi un o cate gorie vei introduce un forum pentru fiecare categorie create. Dupa aceasta poti cera o subcategrie pentru fiecare din forumurile respective. Acest lucru il faci din ACP, de unde selectezi ca parent category sa fie forumul ales de tine.
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de rizwan »

Hmm nu prea ai inteles poate m-am exprimat eu gresit, asta stiu cum sa le creez dar eu vreau ca de exemplu pe vBulletin, sub descriptionul de la fiecare forum sa arate ce subforumuri sunt de ex

Forum
Description: Acesta este bla bla bla
Subforums:

Si mai e ceva: Vreau ca in acel Forum de mai sus sa se poata scrie DOAR in Subforums, intelegi ?:)
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

Pai atunci intri la forumul principal care apartine unei categorii din index, si acolo ai ceva de genul show subforums. E seara si sunt obosit, nu iti pot spune exact. Maine daca e iti zic mai sigur unde trebuie sa mergi. SI pentru ca utilizatorii sa poata posta doar in subforumuri, trebuie sa setezi permisiunile pentru acel forum astfel incat sa nu se poata posta din parte utilizatorilor inregistrati.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”