faza ciudata e ca daca incerc sa trimit un mail (pun la From si la To: helldrain@10.19.0.61) in PostCast Server imi da eroare (ca nu poate trimite) si se blocheaza...
Se poate sa fie din cauza portului? .. am impresia ca portul 25 e blocat
functia mail() pe server-ul Apache
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
am si eu o problemioara cu acelasi gen de apache ....... este un pachet complet apache mysql php .... bun ... eu merg pe linux deci este versiunea xampp for linux .... pe acest php deja tin un forum ..... cu phpbb ... acum sunt la instalarea unui server de mail smtp .... dupa lupte seculare am gasit un server ptr linux gratuit ..... si am ajuns la configurarea lui ... din tutorial reies urmtoarele :
cd /home
mkdir squirrelmail
cd squirrelmail
mkdir html
mkdir html/cgi-bin
mkdir logs
mv /root/squirrelmail/* ./html/
mv html/data/ ./sqdata
chown -R apache.apache sqdata
am facut absolut totul pana la ultima comanda ..... totul pana acolo e perfect... bineinteles cu modificarea directoarelor .. toate sunt exact la locul lor unde ar trebui sa fie in mod normal ... am ajuns la comanda chown -R apache.apache sqdata ... aici m am ompotmolit .. de ce ???
chown: `apache.apache': invalid user
pentru acel gen de pachet complet stie cineva cum bag pe mod de owner apache in linux ?? mersi .. .astept rapsuns cat mai repede ca sunt cu consola de remote deschisa
si vreau sa termin cat mai repede
cd /home
mkdir squirrelmail
cd squirrelmail
mkdir html
mkdir html/cgi-bin
mkdir logs
mv /root/squirrelmail/* ./html/
mv html/data/ ./sqdata
chown -R apache.apache sqdata
am facut absolut totul pana la ultima comanda ..... totul pana acolo e perfect... bineinteles cu modificarea directoarelor .. toate sunt exact la locul lor unde ar trebui sa fie in mod normal ... am ajuns la comanda chown -R apache.apache sqdata ... aici m am ompotmolit .. de ce ???
chown: `apache.apache': invalid user
pentru acel gen de pachet complet stie cineva cum bag pe mod de owner apache in linux ?? mersi .. .astept rapsuns cat mai repede ca sunt cu consola de remote deschisa