Restaurare de pe/pe myforum.ro ?
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Pe MyForum nu prea va sunt permise operatiile cu baza de date. Eu personal nu prea am folosit restaurarea din AP. Poti goli toate tabelele din baza de date proaspat instalata si sa importi informatiile din fisierul SQL (backup) prin phpMyAdmin. Este cea mai eficienta metoda.
etherfast.ro - Blog personal
- freckled
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2
nu m-am exprimat eu ca lumea:)
am un forum pe myforum, dar vreau sa il mut pe dap.ro.
pentru asta am instalat php ul pe dap.ro, am salvat baza de date de la myforum, si am restaurat-o pe dap.ro
problema este ca acum daca intru pe pagina cu forum de pe dap.ro, si incerc sa ma loghez, se schimba adresa din browser din cea de pe dap.ro in cea de pe myforum.
nu stiu daca am voie sa pun aici adresa forumului dap.ro, dar daca e nevoie de ea, si nu e interzis o sa o pun, ca sa intelegeti mai bine:)
am un forum pe myforum, dar vreau sa il mut pe dap.ro.
pentru asta am instalat php ul pe dap.ro, am salvat baza de date de la myforum, si am restaurat-o pe dap.ro
problema este ca acum daca intru pe pagina cu forum de pe dap.ro, si incerc sa ma loghez, se schimba adresa din browser din cea de pe dap.ro in cea de pe myforum.
nu stiu daca am voie sa pun aici adresa forumului dap.ro, dar daca e nevoie de ea, si nu e interzis o sa o pun, ca sa intelegeti mai bine:)
- Aliniuz
- Fost coleg
- Nivel php: Mediu
Incearca sa rulezi Auto Cookies : http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=228741 , cu setarile sugerate aplicate , in special la calea cookie-urilor .