am si eu cateva probleme.. le consider usoare dar nu stiu eu sa le rezolv...
1)"Autentifică-mă automat la fiecare vizita" nu functioneaza... adica bifez casuta cand ma loghez si dau CLOSE la fereastra si intru iar pe adresa forumului...dar nu ma logheaza automat.
2)De ce pot posta si VIZITATORII..eu nu vreau asta.. cum rezolv?
cam atat sper sa`mi raspunda cineva...la amandoua intrebari... forumul este luat de aici si pus pe domeniu .ro daca are vro` legatura cu problemele...
MS !! Astept raspunsuri!
Cateva probleme..
-
- Utilizator înregistrat
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
1. Ruleaza Auto Cookies : dload.php?action=file&file_id=224
2. Navighezi in ACP , la permisiunile forumurilor . De acolo setezi nivelul utilizatorului ce poate posta .
2. Navighezi in ACP , la permisiunile forumurilor . De acolo setezi nivelul utilizatorului ce poate posta .
-
- Utilizator înregistrat
fi si tu mai explicit te rog... ce fac cu prima ...ca am downloadat aia dar nu stiu ce sa fac cu ea...
asta trebuie sa intru pe fiecare sa setez?...ceva mai usor nu e? sau trb sa o iau pe fiecare in parte??????2. Navighezi in ACP , la permisiunile forumurilor . De acolo setezi nivelul utilizatorului ce poate posta .
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Dezarhivezi acea arhiva, copii folderul install in serverul tau FTP si anume in directorul root (initial) phpBB , dupa care rulezi fisierul din install .
http://www.site.com/phpBB/install/cookie.php
Dupa ce l-ai accesat verifici setarile cookie-urilor si le modifici comform setarilor sugerate de MOD .
Da, trebuie sa setezi permisiunile pentru fiecare forum in parte .
http://www.site.com/phpBB/install/cookie.php
Dupa ce l-ai accesat verifici setarile cookie-urilor si le modifici comform setarilor sugerate de MOD .
Da, trebuie sa setezi permisiunile pentru fiecare forum in parte .
-
- Utilizator înregistrat