Iar nu merge downloadul!!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Iar nu merge downloadul!!
Nu merge!
In orice caz, tot respectul pentru timpul si munca investita in traducerea forumului!!
Sper sa rezolvati problema cat mai rapid!
Multumesc anticipat!
In orice caz, tot respectul pentru timpul si munca investita in traducerea forumului!!
Sper sa rezolvati problema cat mai rapid!
Multumesc anticipat!
completare
Hmmm, aici nu merge sa dai edit...
Am uitat sa zic la ce nu merge downloadul, nu merge la language pack si inca o problema este ca pe situl oficial www.phpbb.com acolo fisierele zip sunt corupte!!
Am uitat sa zic la ce nu merge downloadul, nu merge la language pack si inca o problema este ca pe situl oficial www.phpbb.com acolo fisierele zip sunt corupte!!
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: completare
Ce anume nu merge la download? Şi cum sunt corupte fişierele de la phpbb.com? Te rog detaliază.hmk scrie:Am uitat sa zic la ce nu merge downloadul, nu merge la language pack si inca o problema este ca pe situl oficial www.phpbb.com acolo fisierele zip sunt corupte!!
-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
in primul rand, buna ziua! e prima mea postare aici, si va felicit pe toti pentru eforturi si realizari.
n-am mai lucrat niciodata cu php, dar vreau sa fac un forum, si am auzit de voi. am incercat azi noapte sa dau jos de pe phpbb.com, si intradevar fisierul zip era corupt. nici traducerea de pe phpbb.ro n-a mers
v-as ruga mult sa ma ajutati cu ceva linkuri de pe care sa downloadez exact ce-mi trebuie (ultima varianta stabila a phpbb si traducerea in romaneste).
va multumesc mult!
n-am mai lucrat niciodata cu php, dar vreau sa fac un forum, si am auzit de voi. am incercat azi noapte sa dau jos de pe phpbb.com, si intradevar fisierul zip era corupt. nici traducerea de pe phpbb.ro n-a mers

v-as ruga mult sa ma ajutati cu ceva linkuri de pe care sa downloadez exact ce-mi trebuie (ultima varianta stabila a phpbb si traducerea in romaneste).
va multumesc mult!
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat