probleme recuperare parole
probleme recuperare parole
cand incerc sa recuperez o parola scriind adresa de mail si userul de pe forum imi da eroarea "invalid session", are vreo idee cineva ?
http://www.la-familia.ro/familia/profil ... ndpassword
imi da eroarea :
Eroare generală
Invalid_session
De asemnea am observat acuma ca si cand incerc sa trimit unui membru e-mail dupa forum imi da aceasi eroare.
imi da eroarea :
Eroare generală
Invalid_session
De asemnea am observat acuma ca si cand incerc sa trimit unui membru e-mail dupa forum imi da aceasi eroare.
Revin destul de tarziu, am rezolvat cu erorile de mult si am observat ca tot nu trimite mail de confirmare desi nu mai da nici o eroare. Are cineva vreo idee ?
De asemenea am mai observat o mica "eroare" la last visit mod in sensul ca nu-mi arata corect Cei mai mulţi utilizatori conectaţi". Acuma cateva zile am avut 92 si am crezut ca va face update dupa ora 12, adica dupa ce se termina ziua in curs dar n-a fost asa. Astazi am avut pana acuma 86, uitati un print screen.

Orice sugestie, sfat, ajutor ar fi foarte apreciata.
De asemenea am mai observat o mica "eroare" la last visit mod in sensul ca nu-mi arata corect Cei mai mulţi utilizatori conectaţi". Acuma cateva zile am avut 92 si am crezut ca va face update dupa ora 12, adica dupa ce se termina ziua in curs dar n-a fost asa. Astazi am avut pana acuma 86, uitati un print screen.

Orice sugestie, sfat, ajutor ar fi foarte apreciata.