Cine poate sa-mi explice si mie "mura-n-gura" ca la prosti, cum s einstaleaza un MOD.
Am pachetul pt subforumuri (imi scapa acum denumirea lui) si vreau sa-l instalez. Va rog ajutati-ma (valabil pt cei care au timp si nervi de otel)
Multumesc anticipat
PS: mentionez ca am vizitat forumul phpbb.com si este pe-acolo ceva, dar nu am inteles o boaba, mai ales ca engleza mea e de balta. Cine are vreun tutorial in romana, rog sa ma ajute.
instalare MOD
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
MOD-ul la care faci referire se numeste Categories Hierarchy (sub-forums), acest lucru fiind specificat de mihaitza in acest topic
Cum esti tu cam pifan in ale modurilor, te-ai "infipt" cred ca in cel mai greu MOD cu putinta, (timpul specificat de catre autor pentru instalarea acestui fiind de aproape 60+ minute) si de aceea iti recomand sa nu incepi cu acesta deoarece pe langa modificarile aduse fisierelor (in numar de 30)mai trebuiesc si inserari ale unor linii in MySQL.
Insa daca vrei sa il instalezi cu tot dinadinsul atunci va trebui sa urmezi pasi de instalare care se gasesc in cele patru fisierele txt MOD-cat_hierarchy-part*.txt
Fisierele care trebuiesc editate pentru instalarea acestui MOD pot fi deschise cu notepad, DreamWeare sau un orice alt editor, facandu-se cautarea dupa liniile care trebuies completate/editate/reinlocuite etc.

Cum esti tu cam pifan in ale modurilor, te-ai "infipt" cred ca in cel mai greu MOD cu putinta, (timpul specificat de catre autor pentru instalarea acestui fiind de aproape 60+ minute) si de aceea iti recomand sa nu incepi cu acesta deoarece pe langa modificarile aduse fisierelor (in numar de 30)mai trebuiesc si inserari ale unor linii in MySQL.
Insa daca vrei sa il instalezi cu tot dinadinsul atunci va trebui sa urmezi pasi de instalare care se gasesc in cele patru fisierele txt MOD-cat_hierarchy-part*.txt
Fisierele care trebuiesc editate pentru instalarea acestui MOD pot fi deschise cu notepad, DreamWeare sau un orice alt editor, facandu-se cautarea dupa liniile care trebuies completate/editate/reinlocuite etc.
sql
sa zicem ca stiu cum se fac editarile, am mai editat fisiere php si nu numai, cu total commander. insa la partea de inserare campuri in baza de date nu prea ma pricep. am vazut sunt o sumedenie de fisiere de editat. asta nu ma sperie insa cu baza de date nu stiu.
Pur si simplu adaug campurile? provideru meu de hosting suporta Mysql Admin deci as putea sa intru acolo insa mai departe....
Pur si simplu adaug campurile? provideru meu de hosting suporta Mysql Admin deci as putea sa intru acolo insa mai departe....