www.roforex.info

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
dudu_tux
Utilizator înregistrat

www.roforex.info

Mesaj de dudu_tux »

www.RoForex.info este un forum dedicat special romanilor care tranzactioneaza la bursa FOREX. Aici puteti gasi informatii utile despre FOREX, atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Exista categorii care acopera majoritatea problemelor si discutiilor, cum ar fi: forumuri pentru incepatori si avansati, unde oricine poate discuta o problema in functie de nivelul sau de cunostiinte in domeniu, forum dedicat strategiilor, unde puteti posta strategia voastra proprie, sau puteti incerca unul din sistemele de trading existente, un forum unde sunt explicati indicatorii prezenti in majoritatea platformelor de trading. un forum dedicat discutiilor pe tema managementul banilor.
Aici mai gasiti un forum unde puteti tine un jurnal bursier ca sa va monitorizati mai atent activitatea si sa va perfectionati sistemul de trading, si o sectiune de suport, unde puteti cere ajutor in legatura cu problemele tehnice intalnite, sau puteti propune imbunatatiri pentru forum.
In Sectiuntea Marketiva se gasesc informatii pentru brokerul cu acelasi nume, precum si indicatii pas cu pas pentru inscrierea si tranzactionarea prin platforma lor.
Forumul se doreste a fi un ghid, un ajutor pentru toti romanii, de orice varsta, care doresc sa invete notiunile de baza pentru a tranzactiona la bursa FOREX.
Toate aceste informatii in limba romana va stau la dispozitie oricand, gratuit. De asemenea, orice nelamurire pe care o aveti va fi rapid rezolvata de unul din membrii forumului.
Dorim ca, incepand cu acest forum sa dezvoltam o comunitate a traderilor romani, care se ajuta intre ei, oferind sprijin si ajutor ori de cate ori este nevoie.

Daca aveti sugestii pentru imbunatatirea forumului va rog postati aici sau pe forumul prezentat.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Pacat ca nu merge.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Etherfast
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Etherfast »

Mie mi-l incarca, insa nu vad nimic diferit fata de instalarea default phpBB. Ai putea sa-l personalizezi prin instalarea MOD-urilor, schimbarea temei, schimbarea logo-ului phpBB de sus, etc.
etherfast.ro - Blog personal
snuppy
Utilizator înregistrat

Mesaj de snuppy »

sunt de acord cu Etherfast, ar trebui sa il personalizezi putin. Si incearca sa aranjezi mai frumos in pagina bannerele alea .
xXx
Utilizator înregistrat

Re: www.roforex.info

Mesaj de xXx »

dudu_tux scrie:www.RoForex.info este un forum dedicat special romanilor care tranzactioneaza la bursa FOREX. Aici puteti gasi informatii utile despre FOREX, atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Exista categorii care acopera majoritatea problemelor si discutiilor, cum ar fi: forumuri pentru incepatori si avansati, unde oricine poate discuta o problema in functie de nivelul sau de cunostiinte in domeniu, forum dedicat strategiilor, unde puteti posta strategia voastra proprie, sau puteti incerca unul din sistemele de trading existente, un forum unde sunt explicati indicatorii prezenti in majoritatea platformelor de trading. un forum dedicat discutiilor pe tema managementul banilor.
Aici mai gasiti un forum unde puteti tine un jurnal bursier ca sa va monitorizati mai atent activitatea si sa va perfectionati sistemul de trading, si o sectiune de suport, unde puteti cere ajutor in legatura cu problemele tehnice intalnite, sau puteti propune imbunatatiri pentru forum.
In Sectiuntea Marketiva se gasesc informatii pentru brokerul cu acelasi nume, precum si indicatii pas cu pas pentru inscrierea si tranzactionarea prin platforma lor.
Forumul se doreste a fi un ghid, un ajutor pentru toti romanii, de orice varsta, care doresc sa invete notiunile de baza pentru a tranzactiona la bursa FOREX.
Toate aceste informatii in limba romana va stau la dispozitie oricand, gratuit. De asemenea, orice nelamurire pe care o aveti va fi rapid rezolvata de unul din membrii forumului.
Dorim ca, incepand cu acest forum sa dezvoltam o comunitate a traderilor romani, care se ajuta intre ei, oferind sprijin si ajutor ori de cate ori este nevoie.

Daca aveti sugestii pentru imbunatatirea forumului va rog postati aici sau pe forumul prezentat.
Ca sa fiu putin ironic...
Dar vai ce forum tare, seamana cu celelalte milioane de forumuri default de pe net ... dar ce conteaza.. reclama sa fie...
Jupan[3l]u
Utilizator înregistrat

Mesaj de Jupan[3l]u »

Dati-mi voie sa va contrazic pe toti, nu e forum de reclama, ati vazut continutul? E vorba despre "o afacere" pe net.
dudu_tux
Utilizator înregistrat

Mesaj de dudu_tux »

Pacat ca nu merge.
Merge , dar din pacate nu pe toate DNSurile
Ca sa fiu putin ironic...
Dar vai ce forum tare, seamana cu celelalte milioane de forumuri default de pe net ... dar ce conteaza.. reclama sa fie...
O sa il personalizez , dar din pacate forumul este la inceput si am zis ca mai important e sa ii fac putina publicitate , deci sa am membrii decat sa ma ocup de aspect.Poti sa ai un forum foarte bun din punct de vedere al aspectului dar daca e pustiu e tot degeaba.
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Din propria experienta iti spun ca mai bine puneai moduri pe el, tot ce trebuie si apoi il populai ... in primul rand un user ca sa stea pe el, trebuie sa arate bine sa fie ok.. marog..
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Eu am deja asa o senzatie de sickness cand aud de forex. 40% din spamul pe care il primesc mai nou are legatura cu chestia asta.

Forum-ul are nevoie de modificari. Macar logo-ul schimbati-l .. ca nu cred ca este forum despre phpBB :)
dudu_tux
Utilizator înregistrat

Mesaj de dudu_tux »

dojo scrie:Eu am deja asa o senzatie de sickness cand aud de forex. 40% din spamul pe care il primesc mai nou are legatura cu chestia asta.

Forum-ul are nevoie de modificari. Macar logo-ul schimbati-l .. ca nu cred ca este forum despre phpBB :)
Sti ce e forexul ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”