border

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
abaddon123
Utilizator înregistrat

border

Mesaj de abaddon123 »

cum pot adauga niste borderuri in linkurile forumului/? fara ca sa alterez backgroundu sau acestae sa fie peste toata bara,doar in anumite portiunu,se poate cu css sau tre tpl modificate?
ms

Imagine
Sharakuza
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Sharakuza »

in templatul pe care vrei sa-l modelezi

overall_header.tpl

tpl - foloseste limbajul html fara tagurile de inceput

daca nu ai notiuni despre limbaj ai putea sa deschizi fisierul cu macromedia dreamwaver 8 care-ti arata si partea grafica cat si structura fisierului 8) , astfel fiin mult mai usor de folosit.

daca te bagi sa modifici neavand deloc notiuni simple despre html atunci nu te vad reusind de unul singur prea usor.

Succes !
abaddon123
Utilizator înregistrat

Mesaj de abaddon123 »

credema ca stiu foarte bine niste comenzi html si restu de css,dar chestia asta mia pus nervii la incercare -.-
adica daca pun imaginea textu se muta eu vrea sa pun imaginea ca background in unele parti,nu sa o pun ca o imagine noua sau ca un link -..- credema ca nu stiu cum sa fac,eu vreau ca textu sa intre in acea imagine,dar el sta exact pe langa -.-
ms
Sharakuza
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Sharakuza »

daca vrei sa pun o imagine si un text , singura modalitate ca textul sa fie peste imagine e accea ca imaginea sa fie in background

daca vrei ca imaginea sa nu fie background si sa pui un text pe ea atunci iti recomand sa "manipulezi" putin imaginea si sa adaugi un text pe ea
ce programe ai putea sa folosesti : acdsee 8 , adobe photoshop cs3 ( sau orice din seria photoshop )

in schimb mai poti pune o imagine ca background si alta peste cu textul propriu zis

daca nu-ti iese nici acuma sunt dispus sa te ajut personal
am nevoie de fisierul overall_header.tpl si imaginile pe care vrei sa le adaugi + o explicatie concreta la ceea ce vrei sa fac
abaddon123
Utilizator înregistrat

Mesaj de abaddon123 »

mie imi trebuie text cu hyperlink nu simplu,daca ai msn sau yahoo da un pm vb acolo,sau daca preferi sa imi explici aici,ms
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”