Forumul CECIDD Timişoara !
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Forumul CECIDD Timişoara !
Forumul phpBB2 implementat pe site-ul CECIDD - Centrul de Educaţie Continuă şi Învăţământ Deschis la Distanţă din cadrul Universităţii de Vest Timişoara Acest site a fost nominalizat la festivalul web Internetics 2002

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
cand intru pe forum imi arata
CECIDD HACKUIT scrie: Întrebări frecvente Căutare Lista membrilor Grupuri de utilizatori Înregistrare
Profil Mesaje private Autentificare
HACKED BY ALEKS
.:: 2006 ::.
b0tn3t3@hotmail.com
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
Eh, e vorba de un deface. Probabil se foloseste o versiune mai veche.
Paginile sunt inca acolo - EX : http://www.cecidd.ro/forum/memberlist.php
Paginile sunt inca acolo - EX : http://www.cecidd.ro/forum/memberlist.php
etherfast.ro - Blog personal
- dojo
- Fost coleg
- Ext: Nu
Nu merge de loc. Pacat .. imi doream sa il vad.
Cat priveste afaceristii de la Internetics .. m-au spamuit la greu, m-au sunat sa imi trimit macar unul din nspe situri cate am .. cand am aflat ca imi cer 1 milion jumate sa ma inscriu le-am explicat ca pe banii aia imi platesc reseller-ul pe 3 lui si i-am rugat sa ma lase in pace. Inca vreo cateva zile am primit mesajele lor desi ma dezabonasem (nu imi amintesc sa ma fi abonat la newsletter-ul lor, dar deh, spam-ul sa traiasca) si i-am scris personal unei dudui de acolo spunandu-i ca am si altceva de facut decat sa tot trimit la spam mesajele lor idioate. Bina macar ca minunatul lor eveniment este doar anual
Cat priveste afaceristii de la Internetics .. m-au spamuit la greu, m-au sunat sa imi trimit macar unul din nspe situri cate am .. cand am aflat ca imi cer 1 milion jumate sa ma inscriu le-am explicat ca pe banii aia imi platesc reseller-ul pe 3 lui si i-am rugat sa ma lase in pace. Inca vreo cateva zile am primit mesajele lor desi ma dezabonasem (nu imi amintesc sa ma fi abonat la newsletter-ul lor, dar deh, spam-ul sa traiasca) si i-am scris personal unei dudui de acolo spunandu-i ca am si altceva de facut decat sa tot trimit la spam mesajele lor idioate. Bina macar ca minunatul lor eveniment este doar anual