[god*cu*stil*] Clan
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
[god*cu*stil*] Clan
www.godcustil-.myforum.ro Un forum Al Clanului De Cs [god*cu*stil*] R3gistred si pareri , sugesti ...!!! mc
- Aliniuz
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
O fi clanul tau cu stil dar forumul nu e cu stil deloc .
Nu avem ce sugestii complete sa-ti dam ca sa-ti iasa un forum macar de 2 ori mai frumos decat este acum pentru ca nu ai acces ftp, chinuie-te si instaleaza-ti un forum pe un server free cu acces FTP gen evonet, lx, xhost dupa care atunci iti putem da sugestii si pareri cu carul !
Pana atunci, tot ce iti pot spune e sa scoti acea imagine din header si acea imagine din footer ca tare da rau .
Nu avem ce sugestii complete sa-ti dam ca sa-ti iasa un forum macar de 2 ori mai frumos decat este acum pentru ca nu ai acces ftp, chinuie-te si instaleaza-ti un forum pe un server free cu acces FTP gen evonet, lx, xhost dupa care atunci iti putem da sugestii si pareri cu carul !
Pana atunci, tot ce iti pot spune e sa scoti acea imagine din header si acea imagine din footer ca tare da rau .
... poate o sa le scot .. dar si daca am aces la fpt ... la ce mai am aces in afara de ce aveam pe myforumAliniuz scrie:O fi clanul tau cu stil dar forumul nu e cu stil deloc .
a si inca ceva fiti atenti am un forum www.passaris2.myforum.ro si daca vreau sal mut pe www.passaris.lx.ro mentionez passaris.lx.ro tot al meu e cum fac?
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu