de unde pot lua si eu domenii gratis?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
de unde pot lua si eu domenii gratis?
stiti de unde pot lua si eu domenii gratis?
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
Domeniile care le gasesti asa-zis "gratis" le poti folosi tu, dar sunt in proprietatea altora, ceea ce nu te pune pe tine intr-o lumina sigura.
Daca nu dispui de multi bani, poti sa-ti iei domenii .info la 5 euro pe an, ceea ce mi se pare o afacere foarte buna.
Daca nu dispui de multi bani, poti sa-ti iei domenii .info la 5 euro pe an, ceea ce mi se pare o afacere foarte buna.
etherfast.ro - Blog personal
- mariusik88
- Utilizator înregistrat
- Etherfast
- Fost coleg
Sunt colaborator la o firma de webdesign (inteso.ro).
Nu gasesti inca oferta pusa pe site cu privire la inregistrarea domeniilor, insa iti spun eu, neoficial ca inregistram domenii .info PE NUMELE TAU, cu 5 euro pe an.
Pe site nu este pusa decat oferta de hosting in momentul de fata.
Nu gasesti inca oferta pusa pe site cu privire la inregistrarea domeniilor, insa iti spun eu, neoficial ca inregistram domenii .info PE NUMELE TAU, cu 5 euro pe an.
Pe site nu este pusa decat oferta de hosting in momentul de fata.
- Etherfast
- Fost coleg
Depinde ce stii sa faci. In momentul de fata, ne descurcam cu proiectele.
Referitor la domeniile .info, dupa cum iti spuneam, avantajul este ca noi iti inregistram domeniul pe numele TAU, spre a avea un control total asupra lui.
De unde-l iei tu foarte ieftin, mai mult ca sigur il inregistreaza pe numele lor, tu neaparand nici macar ca persoana de contact. Deci practic, daca vor sa te lase fara domeniu, te lasa destul de usor.
Referitor la domeniile .info, dupa cum iti spuneam, avantajul este ca noi iti inregistram domeniul pe numele TAU, spre a avea un control total asupra lui.
De unde-l iei tu foarte ieftin, mai mult ca sigur il inregistreaza pe numele lor, tu neaparand nici macar ca persoana de contact. Deci practic, daca vor sa te lase fara domeniu, te lasa destul de usor.
eu am luat din strainatate cu 2$ de la hostway.com ... si e pe numele meu .. am platit cu card ... online ... si e totul gata
...
pai uite sample ... ultimu meu site ... ce stiu eu sa fac .. e design in photoshop .. codat html+css ...
sample: www.gfxclass.com ( i like simple things
)

pai uite sample ... ultimu meu site ... ce stiu eu sa fac .. e design in photoshop .. codat html+css ...
sample: www.gfxclass.com ( i like simple things

- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Etherfast
- Fost coleg
Deja sarim calul. E o diferenta intre domeniu gratis, domeniu ieftin, si domeniu de 61$.