Ce te atrage la phpBB?

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
dojo
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Ce te atrage la phpBB?

Mesaj de dojo »

Hai sa incep o serie de topics ciudate, ca ma plictisesc :D

Ce te atrage la phpBB? Suntem cu totii aici utilizatorii script-ului .. ce va face sa il iubiti atat de mult incat sa il folositi?
Sharakuza
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sharakuza »

foarte usuor de instalat si multe moduri prin care il poti configura asa cum vrea inimioara ta

nu degeaba e cel mai iubit 8)
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Flexibilitatea softului, usurinta cu care poate fi modificat si tot usurinta cu care realizezi un design constituie motivele pentru care m-am decis a ramane la softul asta . Singura lui vulnerabilitate e cea cu privire la securitate insa sunt add-onuri care odata instalate acopera si acest gol .

phpBB RULz !
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Simplitatea. Nu mi-a luat mult sa-l invat.
Flexibilitatea. Vrei sa faci un portal? Faci. Vrei sa faci un blog? Poti. Vrei un album foto? Imediat. :-)
Shumi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Shumi »

Se customizeaza/personalizeaza usor si repede.
Shumi.
sammael
Utilizator înregistrat

Mesaj de sammael »

prima oara l-am ales pentru ca este free ... si nu aveam bani sa dau 200-300$ pe invision power board pe an ...

dar acum imi place deoarece cum a zis si etherfast mai sus ... este foarte simplu de utilizat ... si ai posibilitatea de al modifica dupa propriul plac ...
dojo
Fost coleg

Mesaj de dojo »

Eu sunt deja aproape de faza de a fi data afara de pe niste forumuri internationale pentru cat sunt de 'spurcata' cand e vorba de forum script platit si gratis. Desi am licenta legala de VB pentru un forum de webmasteri, lucrez forums pe IPB, myBB si SMF (deci le-am cam acoperit pe toate cele importante) tot cu phpBB ma inteleg. Si degeaba le explic unora ca exact lipsa de facilitati, de plugin systems si admin based template system imi plac la phpBB. Ca eu nu modific 2 culori, sa imi convina sistemul de skinning de la alte script-uri (si oricum asta se rezolva cu extreme styles sau cum se cheama hack-ul), ca nu suport sa am script-ul instaland hacks, ca imi place sa le pun eu cu manuta mea ... ca toti sar in sus ca phpBB e "naspa". Si asta vine de la indivizi care cred ca daca au dat 160 USD pe VB sunt administratori buni. ufff
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Aliniuz, tin sa te contrazic in privinta securitatii. phpBB in forma originala si cu update-urile la zi e f sigur. Problema vine cand instalezi MODuri care creaza brese de securitate (unele din ele chiar sunt abandonate, autorul nu le mai dezvolta) sau cand nu il actualizezi. Orice script kiddies poate face rost de cod malitios de pe internet si iti poate ataca forumul, chiar fara sa aiba cunostinte de programare.
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Da, dar cum multi nu vor phpBB simplu pentru ca nu are facilitati, uite asa se creeaza paradoxul de care a discutat Aliniuz mai sus, si pe care l-a mentionat si dojo.
etherfast.ro - Blog personal
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Pachetul phpBB original e foarte vulnerabil la atacuri online, si asta nu o zic eu ci oameni care manuiesc bine softul . La fel s-a discutat pe phpbb.com aceasta chestie si diversi moderatori au recunoscut acest lucru cu precizarea ca se va rezolva odata cu trecerea la phpBB 3 .

MODurile nevalidate de phpbb.com si abandonate nu fac decat sa largeasca aria vulnerabilitatii , dar ea exista totusi initial .
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”