Yellow Card MOD : http://www.phpbb-fr.com/downloads/download.php?id=30SiskOZ scrie:ms mult... o sa incerc sa le pun...
PS: nu stiti daca este vreun mod prin care sa se poata da avertismente si la un anumit numar de avertismente sa fie ban...ms mult
Indiscutabil
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Tu esti?--22:56:25-- * argi (Sisk@pc302.prologic.iasi.rdsnet.ro) has joined #alexandria
--22:56:28-- -argi:#alexandria- www.indiscutabil.jos.ro Indiscutabil Mult Prea Bun Pentru Tine
--22:56:28-- * argi was kicked by |TearDrop (Notice-ul este INTERZIS!)
--22:56:28-- * |TearDrop sets mode: +b *!*@pc302.prologic.iasi.rdsnet.ro
Chiar crezi ca merita?
Nu asa iti strangi utilizatorii, pe Undernet poti primi G-line, si complainturi catre host. Spam-ul nu este tolerat niciunde.
etherfast.ro - Blog personal
- dojo
- Fost coleg
http://phpbbhacks.com/download/220
Cunoscut ca si yellow card (cel putin eu asa ii zic). O frumusete de hack, usor ciudat la inceput, dar util ... L-am folosit intr-o comunitate mai "sturlubatica" si a fost "cool".
Uff .. acum vad ca am pus si eu link desi Aliniuz a postat inainte .. is zapacita
Cunoscut ca si yellow card (cel putin eu asa ii zic). O frumusete de hack, usor ciudat la inceput, dar util ... L-am folosit intr-o comunitate mai "sturlubatica" si a fost "cool".
Uff .. acum vad ca am pus si eu link desi Aliniuz a postat inainte .. is zapacita
- SiskOZ
- Utilizator înregistrat
Sorry....oricum eu nu vad nimic rau in spamEtherfast scrie:Tu esti?--22:56:25-- * argi (Sisk@pc302.prologic.iasi.rdsnet.ro) has joined #alexandria
--22:56:28-- -argi:#alexandria- www.indiscutabil.jos.ro Indiscutabil Mult Prea Bun Pentru Tine
--22:56:28-- * argi was kicked by |TearDrop (Notice-ul este INTERZIS!)
--22:56:28-- * |TearDrop sets mode: +b *!*@pc302.prologic.iasi.rdsnet.ro
Chiar crezi ca merita?
Nu asa iti strangi utilizatorii, pe Undernet poti primi G-line, si complainturi catre host. Spam-ul nu este tolerat niciunde.

- Jupan[3l]u
- Utilizator înregistrat