Aliniuz scrie:Cu privire la bara de sus, am incercat in toate posibilitatile sa centrez butoanele insa nu am reusit.
pai nu are cum sa vina pe mijloc, pt ca are chestia aia cu IP-ul, sub Others.
eu ti-am mai spus tie.. si vad ca nu ai tinut cont de sfat. dar ma rog, nici nu ma asteptam sa tii tu cont de vreun sfat.
in primul rind, aranjarea meniului mi se pare total aiurea. tu o sa spui ca este originala. eu iti spun ca este o aranjare aiurea si greoaie. reading, status, others, extra... ce-s astea? pe bune, n-am mai vazut o astfel de aranjare, dar sa stii tu, ca unicat nu inseamna neaparat si bun.
la meniurile care cad din drop-down, da-le si tu un left, ca pe mijloc cum sint acum, nu da bine pt ca au un icon in fata. daca nu aveau, poate arata mai bine, dar asa... nu merge.
ceea ce ti-a spus silviu referitor la problemele de grafica, iti spun si eu. acest forum este un subsilver, insa nu este peste tot, sa zic asa. de exemplu, la Links, pe prima pagina, ar treb sa fie un background ca la Forum, ceea ce nu este. tu spui ca l-ai personalizat cum ai crezut de cuviinta. chestia e ca, cel putin in cazul asta, nu este personalizat. adu-l la aceeasi culoare sa zic asa. discrepantele astea nu dau bine intr-un design.
si inca ceva. este de-a dreptul enervant sa ti se dea refresh la pagina din minut in minut. nu stiu dc ai bagat chestia aia.