Proiect phpBB Extra

Un sistem pre-modat phpBB cu numeroase facilitati fata de pachetul initial phpBB2. Scriptul este un forum phpBB web-safe si SEO Friendly, fiind tocmai potrivit pentru constituirea unei comunitati de lunga durata.
Închis
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

CaTaNhA scrie:An error occurred trying to update the database
Invalid default value for 'group_weight'
In install/schemas/mysql_schema.sql inlocuieste

Cod: Selectaţi tot

group_weight MEDIUMINT(3) NOT NULL DEFAULT '',
   group_legend SMALLINT(1) NOT NULL DEFAULT '',
   group_color SMALLINT(1) NOT NULL DEFAULT '',
cu

Cod: Selectaţi tot

group_weight MEDIUMINT(3) NOT NULL DEFAULT '0',
   group_legend SMALLINT(1) NOT NULL DEFAULT '0',
   group_color SMALLINT(1) NOT NULL DEFAULT '0',
Dupa care reia instalarea .
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Multumes.
LyVyU VT
Utilizator înregistrat

Mesaj de LyVyU VT »

e superb
va felicit pe toti dar... sincer ce nu imi place... are multe modificari si sunt toate inchesuite mai ales cum se vede pe micul meu monitor de 15 inch... dar eu nu instalam nici macar un mod din cele 92
va felicit si bafta la urmatorul proiect daca mai aveti
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

frumos dar totusi, v-ati grabit si a iesit un forum foarte modat dar in consecinta cu super moolte buguri...
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

xXx scrie:frumos dar totusi, v-ati grabit si a iesit un forum foarte modat dar in consecinta cu super moolte buguri...
Daca tot sunt soooper multe buguri de ce nu ne dai 3 exemple ?
BaNgHy
Utilizator înregistrat

Mesaj de BaNgHy »

super misto aliniuz, bv, tine-o tot asa!
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Are niste mici probleme de grafica... de exemplu tabelele cu Statistics, Who is online, Users... sunt prea inghesuite, mergea pus un <br> intre ele. Chestia asta e valabila chiar si pt tabelele de deasupra lor.

Meniul de sus, are butoanele aranjate aiurea, in partea de sus a barii in care se afla, pune un valign="middle".

Inca o chestie, mi-a sarit in ochi un MOD instalat si anume "View single post". Cine ar folosi o asemenea functie ? Iar instalam mod-uri doar sa fie instalate :D ?

Nu am apucat sa ma uit la tot, dar revin cu critici :)
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

seelview scrie:Are niste mici probleme de grafica... de exemplu tabelele cu Statistics, Who is online, Users... sunt prea inghesuite, mergea pus un <br> intre ele. Chestia asta e valabila chiar si pt tabelele de deasupra lor.

Meniul de sus, are butoanele aranjate aiurea, in partea de sus a barii in care se afla, pune un valign="middle".

Inca o chestie, mi-a sarit in ochi un MOD instalat si anume "View single post". Cine ar folosi o asemenea functie ? Iar instalam mod-uri doar sa fie instalate :D ?

Nu am apucat sa ma uit la tot, dar revin cu critici :)
Eu am personalizat designul cum am crezut de cuviinta, daca userul prefera spatii intre acele tabele de jos poate pune el acel br , nu e nicio problema .

Cu privire la bara de sus, am incercat in toate posibilitatile sa centrez butoanele insa nu am reusit . Acel valign nu functioneaza in acest caz (vezi sursa sa vezi tagurile pe care sunt bazate submeniurile) .

Acel view single post l-am instalat mai mult din motive SEO, vei gasi mai multe aplicatii in lista cu MODuri pt optimizare . Faza cu instalarea modurilor doar ca sa fie instalare n-o inteleg ... adica tu cand zici enuntul ala ce intelegi ? E ca si cum spui respir ca sa respir, beau apa ca sa beau apa, mananc ca sa mananc deci n-are niciun sens .

Astept si alte critici, daca se poate ceva mai importante .
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

Aliniuz scrie:Cu privire la bara de sus, am incercat in toate posibilitatile sa centrez butoanele insa nu am reusit.
pai nu are cum sa vina pe mijloc, pt ca are chestia aia cu IP-ul, sub Others.

eu ti-am mai spus tie.. si vad ca nu ai tinut cont de sfat. dar ma rog, nici nu ma asteptam sa tii tu cont de vreun sfat.

in primul rind, aranjarea meniului mi se pare total aiurea. tu o sa spui ca este originala. eu iti spun ca este o aranjare aiurea si greoaie. reading, status, others, extra... ce-s astea? pe bune, n-am mai vazut o astfel de aranjare, dar sa stii tu, ca unicat nu inseamna neaparat si bun.

la meniurile care cad din drop-down, da-le si tu un left, ca pe mijloc cum sint acum, nu da bine pt ca au un icon in fata. daca nu aveau, poate arata mai bine, dar asa... nu merge.

ceea ce ti-a spus silviu referitor la problemele de grafica, iti spun si eu. acest forum este un subsilver, insa nu este peste tot, sa zic asa. de exemplu, la Links, pe prima pagina, ar treb sa fie un background ca la Forum, ceea ce nu este. tu spui ca l-ai personalizat cum ai crezut de cuviinta. chestia e ca, cel putin in cazul asta, nu este personalizat. adu-l la aceeasi culoare sa zic asa. discrepantele astea nu dau bine intr-un design.

si inca ceva. este de-a dreptul enervant sa ti se dea refresh la pagina din minut in minut. nu stiu dc ai bagat chestia aia.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Chestia cu IPul apare sub Others numai in IE . Cat despre mine si ascultatul sfaturilor, nu tin minte sa ma fi sfatuit tu ceva cu privire la forumul acesta, eu sa stiu sa fac si n-am facut . Poate imi amintesti .

Aranjarea e un mic amanunt, mai bine zicic eva de forumul in sine . La fel orice user poate personaliza asezarea cum doreste, eu nu prea m-am preocupat cu amanuntul asta . cert e ca nimeni nu s-a plans pana acum . Da si tu un copy/paste te rog unde am spus ca asezarea e originala ca vad ca am probleme cu memoria .

A solicitat cineva acest lucru si l-am ajutat, il voi pune default la urmatoarea versiune de acum .

Cu personalizarea ai dreptate, nu e peste tot facuta . Insa la fel sunt chestii de finete care le voi rezolva pana la versiunea urmatoare .

Refresh-ul e rezultatul unui MOD . Timpul poate fi schimbat din ACP .
Închis

Înapoi la “phpBB Extra”