Fofoluck shi PipiciKa

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
skeleton
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Fofoluck shi PipiciKa

Mesaj de skeleton »

Un proiect destul de interesant (zic eu) in curs de dezvoltare. Am nevoie de ajutor. Criticati sau apreciati site-ul sa stiu ce sa modific (nu ma supar :D )
http://luka.co.nr
Ultima oară modificat 19-Feb-2004, 18:41:18 de către skeleton, modificat 1 dată în total.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

ce ai tu acolo nu e un proiect legat de phpBB ci un forum cu diverse categorii (de aceea am mutat subiectul in forumul curent) !
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

Pai de fapt, este un proiect bazat pe PhpBB. Cum vi se pare?
Ultima oară modificat 29-Ian-2004, 15:55:50 de către skeleton, modificat 1 dată în total.
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Nu arata rau 8) , m-au distrat iconitele alese pentru meniu... in forum, poate ar trebui culorile mai vii? Ce crezi?
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

Deci culorile sa fie mai dechise, dar care? Headerul de la tabel (cel in portocaliu) sau culorile tabelului? Icoanele de sus vreau sa le fac si mai k-lumea (vreau sa le desenez). spre sa iasa ceva si mai interesant
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

arata frumos , dar e prea mare , prea multe forumuri in el ,si doar 5 useri , e frumos ..
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

S3anPaul scrie:arata frumos , dar e prea mare , prea multe forumuri in el ,si doar 5 useri , e frumos ..
Cei drept sunt 5. Dar daca nu intra alti utilizatori nu va fi nici unul. Daca ai vreo idee cum sa mai scad din forumuri e bine venita (m-am gandit ca ii mai interesant ca ai de unde alege)[/quote]
neuron
Utilizator înregistrat

Mesaj de neuron »

Nu cred ca va iesi ceva, cinstit. Am deja experienta in asta. Prea multe forumuri si categorii. Mai scoate ceva de acolo ! Va fi mai bine, mai popular, zic instincitv. Iconitele alea de sus nu prea imi plac. Nu sunt editate cum se cade. Incearca sa faci ceva noi linkuri, de ex. Download, Album, ... mods :D . In rest templateul mi-placut.

Cu respect, neuron !
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

neuron scrie:Nu cred ca va iesi ceva, cinstit. Am deja experienta in asta. Prea multe forumuri si categorii. Mai scoate ceva de acolo ! Va fi mai bine, mai popular, zic instincitv. Iconitele alea de sus nu prea imi plac. Nu sunt editate cum se cade. Incearca sa faci ceva noi linkuri, de ex. Download, Album, ... mods :D . In rest templateul mi-placut.

Cu respect, neuron !
Cand am postat mesajul pe forum nu am spus ca ma supar de ce spuneti. Amandoua ideile sunt puse in practica. Schimb iconurile (cu altele dar tot de genul ala) si mai il "compresez". Multam fain pentru idei. Te astept pe forum
IronAngel
Utilizator înregistrat

re:

Mesaj de IronAngel »

Salut! :)

70% din internauti :D confunda un forum cu o pagina WEB. Dupa mine un forum trebuie sa fie practic in primul rand, bine structurat si apoi daca are si un bun design :) cu atat mai bine.

Forumul tau este simpatic, si in ceea ce priveste numarul de categorii, sigur este locul propice pentru barfe! :lol: . Iti urez sa ai multi utilizatori si spor la treaba!

c'ya :mrgreen:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”