phpbb and PostgreSQL 8.x - sunt compatible?

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
best_x_treme
Nou venit

phpbb and PostgreSQL 8.x - sunt compatible?

Mesaj de best_x_treme »

Se poate instala forumul phpbb pe un server co baza de date PostgreSQL 8.x. Intreb asta deoarece in specificatiile phpbb se mentioneaza suport doar pentru PostgreSQL 7.x. Deci sunt combatibele cele doua? A incercat cineva?

Mersi.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: phpbb and PostgreSQL 8.x - sunt compatible?

Mesaj de flowers »

best_x_treme scrie:Se poate instala forumul phpbb pe un server co baza de date PostgreSQL 8.x. Intreb asta deoarece in specificatiile phpbb se mentioneaza suport doar pentru PostgreSQL 7.x. Deci sunt combatibele cele doua? A incercat cineva?

Mersi.
/docs/INSTALL.html
PostgreSQL 7.0.3 or higher (preferably 7.1.x or 7.2.x)
best_x_treme
Nou venit

Mesaj de best_x_treme »

Multumesc flowers de raspuns..dar as vrea totusi sa stiu daca a incercat cineva asa ceva. Chestia e ca trebuie sa-mi planific o activitate si ar trebui sa stiu sigur daca merg impreuna sau pot sa apara probleme.
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Nu cred ca a incercat nimeni dintre noi dar fii sigur ca merge, stiu mai multi membri de pe phpbb.com care au cerut anumite add-onuri compatibile PostgreSQL deci reusisera a instala forumul pe acest tip de baze de date .

Insa mai bine alegi alternativa MySQL, pe baza ei sunt create majoritatea MODurilor .
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”