Nu mi se deschide un sub-meniu din Board Navigation (Meniu)
- razvanel-dida
- Utilizator înregistrat
Nu mi se deschide un sub-meniu din Board Navigation (Meniu)
deci am o prblema si imi cer scuze dak s-a mai descutat asta pe forum dar am cautat de mi-au sarit capacele....si nu am gasit
.... deci..... nu mi se mai deschide nici un submeniu din Meniul Principal (Board Navigation) nu stiti dc ? ......knd dau k sa-l accesez...imi da tot pagina de start ...dak puteti sa ma ajutati ....pls

- razvanel-dida
- Utilizator înregistrat
www.pesfanrom.1.createforum.us acesta este linkul...... deci nu mai pot sa deschid din Menu Navigation... Downloads ....News.... si celelalte ...inainte mergeau perfect toate...acum nu se mai dechid ....nu stiu dc .... ms pt raspuns
liga I in Pes 2008--> www.FanSoccerRomania.phpbb24.com
- razvanel-dida
- Utilizator înregistrat
- roadiro
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Probabil folosesti php 5.x de multe ori de acolo apare.
Fa-ti o copie a fisierelor si sterge pe rand fisierele modurilor instalate din subdirectorul admin/ Dupa fiecare stergere da refresh si vezi cand apare meniul. Dupa acea pune la loc toate fisierele mai putin cel ce face figuri.
Apoi te hotaresti, fie dezinstalezi mod-ul respectiv, fie cauti sa-l faci compatibil cu php 5.x
Fa-ti o copie a fisierelor si sterge pe rand fisierele modurilor instalate din subdirectorul admin/ Dupa fiecare stergere da refresh si vezi cand apare meniul. Dupa acea pune la loc toate fisierele mai putin cel ce face figuri.
Apoi te hotaresti, fie dezinstalezi mod-ul respectiv, fie cauti sa-l faci compatibil cu php 5.x