Sa puna aici niste linkuri

Si eu ce am zis ?Sharakuza scrie:nush la ce va intereseaza templaturi pentru situri cand va puteti pune imaginatia la incercare
totusi , pentru cei ce vor : use www.google.ro
Ma scuzati ca intervin, ca o mica paranteza: lui sharakuza ii place sa se bage asa aiurea peste tot, inchid paranteza, si il rog pe sharakuza sa nu mai scrie aici FARA ROST (fara rost = sa ma jigneasca/offtopic/sa scrie ceva despre mine/comentarii asupra postului meu, etc)Aliniuz scrie:Si eu ce am zis ?Sharakuza scrie:nush la ce va intereseaza templaturi pentru situri cand va puteti pune imaginatia la incercare
ASTA :Aliniuz scrie:Si eu ce am zis ?Sharakuza scrie:nush la ce va intereseaza templaturi pentru situri cand va puteti pune imaginatia la incercare
fac si eu o paranteza : rizwan stiu ca te-ai suparat de la faza aia , dar nu cred ca e cazul sa ma caracterizezi si sa-mi interzici sa mai postez , sa ma mai bag in seama , asta decid doar administratorii forumuluiAliniuz scrie:http://www.google.ro/search?hl=ro&q=tem ... ogle&meta=
Eu zic sa terminati prin forumurile astea publice si sa va hartuiti pe privat daca e absolut necesar =)Regulament forum scrie: Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva.
Este complet interzis şi inacceptabil orice atac la persoana; discutaţi ideea şi nu persoana.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori