blocare modificare topic
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
E perfect daca-i dai cum crezi tu, numai sa le poata vedea dimineata cand s-o trezi.
Daca noi iti cerem adresa catre un site sau catre o resursa, ai 0% risc sa iti fie catalogat postul drept spam.
Daca noi iti cerem adresa catre un site sau catre o resursa, ai 0% risc sa iti fie catalogat postul drept spam.
etherfast.ro - Blog personal
Fisierele sunt aici in locatia asta, cele default inainte de instalarea modului.
www.clubc4.ro/Fisiere_Mod
In baza de date am campurile care trebuie, dar nu pot sa accesez Cpanelul de aici ca sa pot face un printscreen. 99,99% in baza de date este corect.
Multumesc mult inca o data!
www.clubc4.ro/Fisiere_Mod
In baza de date am campurile care trebuie, dar nu pot sa accesez Cpanelul de aici ca sa pot face un printscreen. 99,99% in baza de date este corect.
Multumesc mult inca o data!
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Folosesti Firefox?
Daca da, incearca te rog MOD-ul asta. Si eu am avut o astfel de problema odata, de nu-mi salva nici o data in ACP, insa am impresia ca de fapt se salva dar nu mi le afisa mie.
Arunca o privire.
Daca nu merge, situatia ta apare in toate browserele?
Daca da, incearca te rog MOD-ul asta. Si eu am avut o astfel de problema odata, de nu-mi salva nici o data in ACP, insa am impresia ca de fapt se salva dar nu mi le afisa mie.
Arunca o privire.
Daca nu merge, situatia ta apare in toate browserele?
Am incercat si cu Explorer, folosesc Opera de obicei dar la fel se intampla..
Ideea este ca am instalat Last Visit Mod, si la ala imi salveaza in ACP, chiar daca e doar un radio buton.
Sa fie ceva in BD?
Problema este ca am 2 moduri pe care incerc sa le instalez, si la amadoua intampin aceiasi problema. Nu imi salveaza nimic in ACP, si chiar daca ma duc sa adaug manual din baza de date valori, tot nu le vad in ACP.
Ideea este ca am instalat Last Visit Mod, si la ala imi salveaza in ACP, chiar daca e doar un radio buton.
Sa fie ceva in BD?
Problema este ca am 2 moduri pe care incerc sa le instalez, si la amadoua intampin aceiasi problema. Nu imi salveaza nimic in ACP, si chiar daca ma duc sa adaug manual din baza de date valori, tot nu le vad in ACP.