Cum pot sa aflu ce MOD-uri am instalat ?
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum pot sa aflu ce MOD-uri am instalat ?
Cum pot sa aflu ce MOD-uri am instalat ?:)

-
- Utilizator înregistrat
Eu nu cred ca a postat sa se afle in treaba in primul rand solutia era sa scrii si tu undeva wordpad ceva modurile instalate nu sa te plangi la noi duapaia dar mai e o solutie uitate cam ce facilitati are forumul in plus fara de un default phpbb si iti dai seama ce moduri ai instalat . . . alta solutie nu gasescsammael scrie:pai daca tu numai stii ce moduri ti-ai instalat ... inseamna ca te cam lasa memoria ...

- Sharakuza
- Utilizator înregistrat
"BAI ASTA" vezi ca nu ai voie sa faci atac la persoana
calmeazate si tu cand postezi , sparge tastatura dar nu mai face posturi gen prin cere sa-ti exprimi frustrarile
oricum , ai pus O INTREBARE STUPIDA , SI DACA ERAI BAIAT DESTEPT FOLOSEAI SEARCH ca sa mai discutat pe tema asta
si e si logic ca nu ai cum sa afli CATE MODURI ai instalat decat daca le-ai rulat cu vre-un instaler (gen EasyMode)
Revizuieste-ti temperamentul ca in mai toate posturile in care iti sunt adresate critici devi "AGRESIV" ( se poate spune si asa
)
calmeazate si tu cand postezi , sparge tastatura dar nu mai face posturi gen prin cere sa-ti exprimi frustrarile
oricum , ai pus O INTREBARE STUPIDA , SI DACA ERAI BAIAT DESTEPT FOLOSEAI SEARCH ca sa mai discutat pe tema asta
si e si logic ca nu ai cum sa afli CATE MODURI ai instalat decat daca le-ai rulat cu vre-un instaler (gen EasyMode)
Revizuieste-ti temperamentul ca in mai toate posturile in care iti sunt adresate critici devi "AGRESIV" ( se poate spune si asa

- Etherfast
- Fost coleg
Nu e atac la persoana. Terminati odata.
On topic:
Multe MOD-uri la modificarea facuta intr-un fisier, isi comenteaza codul. Il incadreaza cam asa:
Dar nu toate fac astfel de adaugiri, dar ar fi o solutie. Sau poti browsui la randul tau prin forum, si sa vezi ce apare diferit fata de versiunea originala si sa iti notezi ce MOD a facut asta.
On topic:
Multe MOD-uri la modificarea facuta intr-un fisier, isi comenteaza codul. Il incadreaza cam asa:
Cod: Selectaţi tot
<!-- START MOD CARE FACE CLATITE -->
if(foc_la_aragaz) clatite;
else close();
<!-- STOP MOD CARE FACE CLATITE -->