[ CA ] Instalarea forumului phpBB pe serverul xhost.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu exista fisiere .ftpquota in arhiva phpBB. Sunt fisiere de management ale hostului tau, si nu ai neaparata nevoie de ele.
Incearca fara, sugestia mea.
Incearca fara, sugestia mea.
etherfast.ro - Blog personal
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
Trebuia sa postezi in phpBB Extra atunci. Am presupus ca e vorba de o instalare phpBB 2*.
Oricum, incearca fara si vezi ce iese.
Oricum, incearca fara si vezi ce iese.
etherfast.ro - Blog personal
Domnilor,
deja nu mai am nici o idee, va rog sa ma ajutati !
nu stiu ce e nume utilizator si password, le-am incercat de zeci de ori si nu imi iasa.
Puteti inca odata , asa ca la prosti, sa spuneti ce e userul si ce e parola , ca vad ca pe mine nu ma lasa...pur si simplu nu reusesc, am deja cateva zile de incercari...
Multumesc!
deja nu mai am nici o idee, va rog sa ma ajutati !
nu stiu ce e nume utilizator si password, le-am incercat de zeci de ori si nu imi iasa.
Puteti inca odata , asa ca la prosti, sa spuneti ce e userul si ce e parola , ca vad ca pe mine nu ma lasa...pur si simplu nu reusesc, am deja cateva zile de incercari...
Multumesc!
Multumesc de sfat, dar nu am gasit...
daca are cineva alt sfat ii multumesc,
din cate am vazut userul trebuie sa fie de ex: mucky_xhost_ro01 iar passwordul ma astept sa fie passwordul pus cu ocazia crearii contului (initial mi-am introdus emailul si am declarat o parola).
Daca e cineva in tema cu vreo problema similara ...........pls answer
daca are cineva alt sfat ii multumesc,
din cate am vazut userul trebuie sa fie de ex: mucky_xhost_ro01 iar passwordul ma astept sa fie passwordul pus cu ocazia crearii contului (initial mi-am introdus emailul si am declarat o parola).
Daca e cineva in tema cu vreo problema similara ...........pls answer
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
ma ca sa afli numele bazei de date sql te loghezi in panoul xhost apesi pe pachetul ala comandat pe care la-i creat in cazul tau testtest.xhost.ro si apesi mai jos acolo si te duci la unelte avansate acolo apesi pe CONTURI BAZA DE DATE dupa ce ai apasat pe el o sa iti apara o imagine cu + apesi pe ea si dupa aia iti arata acolo numele domeniul in cazul tau testtest.xhost.ro si o sa iti arate Nume Baza de Date deci aia e numele bazei tale de date dupa aceia dai vizualizare useri si o sa iti apara userul de sql si gata