Input NewsFeed

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Input NewsFeed

Mesaj de rizwan »

Salut, am o problema cu acest mod,

Forum Integrated News Delivery - http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=130271

La fiecare stire, imi ia decat 2 randuri, uitati un exemplu, unde e continuarea?!

http://www.fansteaua.dap.ro/viewtopic.php?t=861

De ce arata inainte [/url] dup'aia linku? si ... rog pe Aliniuz, daca vrea sa imi raspunda, a facut vre-o modificare pe GalatiForum? ca vad la el, apar POZE, linkul este complet, textul este complet, arata "citeste mai mult"...cu ce am gresit ? :cry:
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Nu am facut nicio modificare in cod, dar am fost atent cand mi-am ales sursa de stiri .

Iti recomand hotnews.ro ca sursa RSS .
rizwan
Fost coleg

Mesaj de rizwan »

Multumesc, mai este o problema,
De ce imi arata asa:

[/url]

[url=http://www.hotnews.ro]HotNews.ro
HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?

/url ala sus, n-are ce cauta...
veninoss
Utilizator înregistrat
Versiune: 3

Mesaj de veninoss »

Sau deschis o gramada de subiecte legate de preluare corecta a stirilor cu modul find_imput si nicio rezolvare. :cry:
Subiecte deschise:
Diarectice
rss
NewsFeed
Input NewsFeed
Problemele sunt aceleasi: diarecticele plus treaba cu URl-ul. Rezolvari...niciuna. :cry:
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Nu inteleg, de ce nu intrebati autorul MODului in topicul cu MODul ? Noi nu suntem in masura sa va ajutam pentru ca nu noi am creat codul .
veninoss
Utilizator înregistrat
Versiune: 3

Mesaj de veninoss »

Aliniuz scrie:Noi nu suntem in masura sa va ajutam pentru ca nu noi am creat codul .
Remarca mea era pentru rizwan care nu a vazut ca mai sunt subiecte care dezbat aceiasi problema.
E normal sa nu puteti ajuta pe toata lumea, ca doar nu sunteti Mafalda sa puteti sa le stiti pe toate. Noi asteptam ajutor nu numai de la voi, ci si de la cei ce folosesc acest mod si care au gasit rezolvarea problemei. Iar pe autorul mod-ului nu l-am intrebat pentru ca....sa zicem ca avem o problema de comunicare. Din aceasta cauza sunt membru al comunitatii phpbb.ro si nu al comunitatii phpbb.com
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”