youtube and google video mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
cip
Utilizator înregistrat

youtube and google video mod

Mesaj de cip »

citez din install:
## MOD Title: Simplified integration of youtube and google-video in advanced bbcode box
## MOD Author: A. Djabri <djabrister>
## MOD Description: This mod adds 2 image buttons to your advanced BBcode box, one for youtube and one for google-video. Based on Freddie's Mod <freddie> http://www.tactic.be
## MOD Version: 1.0.0
##
## Installation Level: easy
## Installation Time: 2 Minutes
## Files To Edit: 2
## mods/bbcode_box/bbcode_box.js
## templates/subSilver/posting_body.tpl
##
## Included Files: 2
## googlevid.gif, youtube.gif
##
## Verified Compatability: phpBB v 2.0.21
##
## topic on aokas.com with a screenshot : http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=458424

mods/bbcode_box/bbcode_box.js ?? :shock: wtf?

sa risipesc din start niste comentarii: in arhiva am install-ul (txt) si 3 imagini, fara alte fisiere.
ce naiba, nu vad eu bine? :roll:
Aliniuz
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Aliniuz »

Acel fisier trebuie sa-l editezi intrucat acest MOD pe care l-ai ales necesita instalarea altui MOD si anume Advanced BBCode MOD .
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

ah :) chestia e ca eu am Multiple BBCode MOD, si nu am remarcat, sau mai bine zis, nu am fost atent ca aici e vorba de Advanced BBcode box.
m-am uitat putin pe Advanced BBcode si pare foarte interesant, banuiesc ca ar trebui sa ii dau un "rollback" primului (cel pe care il am eu), nu?

se merita? am ca alternativa YouTube Video BBCode care foloseste Multiple BBCode MOD...
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Da e intr-adevar foarte interesant MODul .

Eu personal am instalat Multiple BBCode MOD si multe alte MODuri de BBCoduri care nu se puteau instala fara primul.

De Advanced BBCode nu ma pot pronunta intrucat nu l-am folosit pe forumul meu desi l-am vazut pe alte forumuri si sincer sa fiu mi-a placut dar n-am renuntat la duzina de BBCoduri instalate .
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Cum pot pune si eu un video pe forum??...sa apara in genu la youtube!!!??..e vreun mod sau un cod???Multumesc!!
Sharakuza
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sharakuza »

in primul rand fati propriu post

dai un search pe forum ca sa mai discutat despre asta

sa-ti si spun :

in acp (admin control panel / Panoul Administratorului) La configurari generale ai o optiune : "Permite balize (tag-uri) html"
acolo treci tagurile necesare pt a face asa ceva .. pentru filme dp youtube sau google foloseste "embed"

lista cu balizele de la mine : b,i,u,pre,a,img,scr,href,script,hr,object,embed,param,swf,flash,shockwave,iframe,center,br,div,span

apoi pui in post embed-ul de la videoclip (trebuie sa ai activata optiune de a folosi taguri html si din profil si din acp)

Succes !
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

Am vazut ca aici se discuta despre ceva asemanator si am postat aici..scuze daca am postat aiurea...am pus balizele alea...mersi.. ...si ce cod trebuie folosit sau cum sa pun??..gasesc odul acolo pe goole sau youtube??
Sharakuza
Utilizator înregistrat

Mesaj de Sharakuza »

[quote="smeagoll"]1.Am vazut ca aici se discuta despre ceva asemanator si am postat aici..scuze daca am postat aiurea...am pus balizele alea...mersi.. ...
2.si ce cod trebuie folosit sau cum sa pun??..gasesc odul acolo pe goole sau youtube??[/quote]

1. Cu placere , dar ai vazut prost

2. La fiecare film la care te uiti exista un emed .. e pus pe pagina acolo

e ceva gen :

<embed style="width:400px; height:326px;" id="VideoPlayback" type="application/x-shockwave-flash" src="http://video.google.com/googleplayer.sw ... 2168&hl=en" flashvars=""> </embed>
smeagoll
Utilizator înregistrat

Mesaj de smeagoll »

mersi...ma descurc!!
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”