Probleme legat de limba initiala a forumului
- Cupy_xx
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Probleme legat de limba initiala a forumului
incerc sa pun un forum pe picioare <a href="http://forum4you.ro/forum">Forum4you.ro/forum</a> si am probleme legate de limba roamana am copiat in language lang_romana si am intrat in panoul de administare unde am selectat language romana si cand intru din nou apare tot engleza si nu reusesc sa i dau de capat
cum sa mi fac forumul pt limba romana ? mai intai pt subSilver ca vad eu apoi pentru altele va multumesc anticipat

Ultima oară modificat 06-Mar-2007, 00:18:06 de către Cupy_xx, modificat 1 dată în total.
- Cupy_xx
- Utilizator înregistrat
of of tot nu reusesc sa fac ca limba standard a forumului sa fie romana chiar daca imi schimb in profilul meu romana cand dau in configurare generala zice ca a schimbat dar daca dau inapoi (sa ziceam ca vreau iar engleza) tot pe limba engleza este.
Aveti vro sugestie ? ca sincer nu stiu ce anume sa mai fac
Aveti vro sugestie ? ca sincer nu stiu ce anume sa mai fac

- Cupy_xx
- Utilizator înregistrat
Chiar nu i dam de cap ??? ma m gandit sa reduc lang_english sa ramana doar lang_romanian_no_diacritics dar daca sterg lang_english da eror eror
in
daca modific acolo si pun lang_romanian_no_diacritics spune :
cineva cu experienta imi poate da un sfat pleaseeeee vreau sa i dau drumul cat de curand !!!

Cod: Selectaţi tot
Warning: include() [function.include]: Unable to access ./language/lang_english/lang_main.php in C:\HostingSpaces\cupy2006\forum4you.ro\wwwroot\forum\includes\functions.php on line 828
Cod: Selectaţi tot
phpBB : Eroare primejdioasa
Could not locate valid language pack

- Cupy_xx
- Utilizator înregistrat
nu pot sa cred ca mi face phpbb-ul acesta ... deci l-am sters si l-am instalat pe english limba initiala pun romana si tot nu se schimba ... am zis sa fac ca baba sa iau eu manual sa fac totul (ca pana acuma instala f simplu) pun kitul de instalare "phpBB2.0.22-RomanianFullPackage.zip" si introduc datele dupa care ... dai instal ce mi zice tot ceva legat de lang_english EROR EROR .... numy stiu ce sa fac ... nu pot sa cred
am creeat si o baza de date noua si nimic.... careva sa-mi deschida ochii ?

- Aliniuz
- Fost coleg
Gandeste-te la faptul ca fiecare eroare iti spune si ce anume o genereaza, in limba engleza bineinteles, si eu nu voi face altceva decat sa-ti traduc ce-ti spune eroarea si sa-ti dau indicatii s-o rezolvi, dar sunt convins ca si tu poti face la fel, ca nu sunt chestii de profesionisti.
In orice caz, ce eroare iti da la instalare ? Incearca mai intai sa descarci pachetul din pagina de download phpBB.com si sa incerci instalarea cu acela .
In orice caz, ce eroare iti da la instalare ? Incearca mai intai sa descarci pachetul din pagina de download phpBB.com si sa incerci instalarea cu acela .
- Cupy_xx
- Utilizator înregistrat
desigur Aliniuz am gasit ce anume o genereaza dar nu pre inteleg eu php chiar my deloc cam trebe sa ma apuc my serios de el ... oricum am sters tot si baza de date tot tot tot ... si acuma incerc sa reinstalez sa o iau de la capat daca as instala tot cu lang_english poate ca ar merge defapt merge dar nu rezolv nimic ... vreau romanian !!!