http://www.cristian.tk - vrea sa fie un forum/portal despre programarea in delphi.
Ce parere aveti?
proiectul meu
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
Te rog frumos citeste viewtopic.php?t=782 si editeaza-ti mesajul!
- neuron
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Salutari,
Stii nu e rau. Unele posibile inbunatatiri:
- Logoul trebuie de schimbat neaparat pentru ca ia prea multa atentie si vizitatorul se 'holbeaza' mai mult la el decit la continut.
- Ar fi bine sa down. ceva din net sau sa incerci sa faci tu dar mai originial. Cauta ce va in net.
- Textul de sus-stinga (nord-west) trebuie de mutat in locul aceluia logou
P.S Cred ca ar fi bine ca sa integrezi tot siteul in forumul ala al tau si sa incerci sa editezi reclama nedorita. Locul alb de sus-stinga (la forum) ar fi bine de schimbat cu vrun logo.
O zi buna
!
Stii nu e rau. Unele posibile inbunatatiri:
- Logoul trebuie de schimbat neaparat pentru ca ia prea multa atentie si vizitatorul se 'holbeaza' mai mult la el decit la continut.
- Ar fi bine sa down. ceva din net sau sa incerci sa faci tu dar mai originial. Cauta ce va in net.
- Textul de sus-stinga (nord-west) trebuie de mutat in locul aceluia logou

P.S Cred ca ar fi bine ca sa integrezi tot siteul in forumul ala al tau si sa incerci sa editezi reclama nedorita. Locul alb de sus-stinga (la forum) ar fi bine de schimbat cu vrun logo.
O zi buna